Banyonuzu temizlemekten yorulduysanız; bu yöntem tam size göre! Tertemiz banyolar için hemen buraya!

TAKİP ET

Duş kabinler banyolar için vazgeçilmez bir parçadır ancak temizliği de bir o kadar zordur. Birazdan vereceğimiz bu yöntem ile dünyanın en zor şeyi gibi gelen işlem çok kolay bir iş haline dönüşecek…

Reklam
Reklam

 

Süpürge yapmak, bulaşık yıkamak, ütü, temizlik… Saymakla bitmeyecek ev rutinlerinin arasında banyo ve duş kabin temizliği de yer almaktadır. Kadınların korkulu rüyası haline gelmiş duş kabin temizliği için size oldukça kolay bir yöntem bulduk. Gelin birlikte bu yöntemi değerlendirelim. Garanti veriyoruz temizlememek için bahane ürettiğiniz o duş kabini bu yöntem sayesinde her gün temizlemek isteyeceksiniz.

En pratik yöntem ile duş kabinlerini temizlemek

Duş başlığı temizliği: Duş başlığı tamamen girecek şekilde bir poşet alın ve içerisine yarısına kadar beyaz damıtılmış sirke ekleyin. Duş başlığı tamamen beyaz sirkeye girecek şekilde batırın.

Torbayı bağlamak için lastik ya da bir ipten yardım alın. Duş başlığını en az 30 dakika isteğe göre sabaha kadar torbanın içerisinde bırakın. Eğer duş başlığınız pirinçtense 30 dakikadan fazla sakın bekletmeyin!

İçerisinde kalan mineral birikintilerinden kurtulmak için suyunuzu birkaç dakika açın ve başlığınız tertemiz hale gelmiş olacak.