Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde bir ayrılık daha! Ulaş Tuna Astepe ayrıldı

TAKİP ET

Sen Anlat Karadeniz dizisindeki performansı ile kendine hayran bırakan başarılı oyuncu Ulaş Tuna Astepe son olarak TRT 1 ekranlarında yayınlanan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde rol almaya başlamıştı. Geçtiğimiz günlerde Engin Altan Düzyatan'ın ayrılığı ile gündeme gelen diziden başrol oyuncularından Ulaş Tuna Astepe de ayrıldı. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi yeni sezonda bambaşka bir hikaye ile devam edecek.

Reklam
Reklam

TRT 1 ekranlarında yayınlanan dizilerde yaprak dökümü hız kesmeden devam ediyor. Teşkilat dizisinde yaşamın ayrılıklar sonrası Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde de yeni sezon öncesi ayrılıklar peş peşe geldi. Bütçesi ile çok konuşulan dizide geçtiğimiz günlerde Oruç Reis karakterine hayat veren Engin Altan Düzyatan ayrılmıştı. Başrol oyuncularından Ulaş Tuna Astepe'nin diziye devam edip etmeyeceği ise merak konusu olmuştu. Ulaş Tuna Astepe'nin Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisindeki akıbeti belli oldu.

Ulaş Tuna Astepe ayrıldı

Filmin yapımcılığını üstlendiği TRT1 ekranlarında yayınlanan ve dev bütçesi ile çok konuşulan barbaroslar Akdeniz'in kılıcı dizisinde yeni sezon öncesi peş peşe Ayrılık haberleri gelmeye devam ediyor. Dizinin başrol oyuncularından Engin Altan Düzyatan'ın ayrılığı geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. Hemen ardından da Caner Topçu projeye veda etmişti. Dizide Hızır karakterine hayat veren Ulaş Tuna Astepe'nin ayrılacağı yönünde de iddialar bulunuyordu. Ulaş Tuna Astepe'nin de diziden ayrıldığı haberi bugün geldi.

Yeni projesi için görüşmelere başladı

Alınan bilgiye göre Ulaş Tuna Astepe Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dünyasından ayrılır ayrılmaz yeni projesi için görüşmelere başladı. Ünlü oyuncunun Tansel Öngel'in başrolünde yer aldığı yeni İstanbul isimli dizi ile görüşmeye başladığı öğrenildi.

Barbaroslar Akdeniz'in kılıcı devam edecek

Diğer yandan TRT 1'in sevilen dizisi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı da yeni sezonda yeni oyuncu kadrosu ile devam edecek. Dizinin yeni sezonunda Kanuni Sultan Süleyman döneminin ele alınacağı öğrenildi. Barbaros Hayrettin Paşa ise bizi de 40'lı yaşlarda olacak. Dizide Hızır karakterine kimin Hayat vereceği ise şu anda bilinmiyor.