Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Hızır Reis Ölecek mi? Ulaş Tuna Astepe diziden ayrılıyor mu?

TAKİP ET

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi televizyon ekranlarının favori dizilerinden biridir. TRT 1'de yayınlanan dizi, büyük bir hayran kitlesine sahip. Dizinin başrol karakteri olan Hızır Reis'in ölüp ölmeyeceği araştırılıyor. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Hızır Reis ölecek mi? Bu haberimizde Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisiyle ilgili son detayları sizler için derledik. İşte Hızır Reis karakteri hakkında merak edilenler...

Reklam
Reklam

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı adlı dizi TRT1'nin favori dizilerinden biridir. TRT1'de ekrana gelen dizi oldukça popülerdir. Dizide yer alan Hızır Reis karakterinin ölüp ölmeyeceği araştırılıyor. Hızır Reis ölecek mi?

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Hızır Reis ölecek mi?

Barbaroslar Akdeniz'in  Kılıcı dizisinde Hızır  ölmeyecek. Ne yazık ki, Hızır Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde Oruç Reis, Kalimnos'u kuşatırken büyük bir hata yaptı. Oruç Reis, Kalymnos kuşatması sırasında Pietro'nun yanında olan ve Martin'i de yanına alan Martin'in yanı sıra Isabel'e de çok güveniyordu.

Hızır Reis ve Oruç Reis, Osmanlı Paşası Nesih'e rağmen geçitten Kalimnos'a girmek istediler. Martin, Pietro'ya kapıdan kaleye gireceğini söyler. Pietro kapıyı açarak Hızır ve Oruç Reis'e  ağır hasar verdi. Hızır Reis ve tayfası kapıdan sağ salim çıkmayı başarsa da ne yazık ki hepsi ağır yaralandı. Savaşın başlangıcında Pietro ve adamları, karnından başka bir kılıçla yaralayarak  yaralı Hızır Reis'e saldırdı. Maalesef Hızır Reis ağır yaralandı. Hemen kuşatmadan çıkarıldı, ancak Hızır'ın  durumu çok ciddiydi. Hızır'ın tüm umutları suya düşerken, Allah'ın şanında Hızır'a manevi yardım geldi ve Hızır hızla iyileşmeye başladı.

Kapının patlamasından ve kuşatmanın başarısız olmasından Oruç'un Reis suçlanacak. Oruç Reis, kardeşi Hızır'ın yaşaması için dua ederken Osmanlı Paşası ile savaştı, ancak Kalimnos'u fethetmek kolay bir iş değildi.

Hızır Reis'i canlandıran Ulaş Tuna Astepe'de diziden ayrılmayacak. 

barbaroslar akdenizin kılıcı barbaroslar akdenizin kılıcı hızır reis