Barbaroslar Isabel'in kardeşi Martin kimdir? Barbaroslar Martin'e kim hayat vermektedir, kaç yaşındadır?

TAKİP ET

TRT 1 ekranlarının sevilen dizilerinden bir olan Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisine katılan yeni karakter dikkatleri üzerine çekti. Isabel'in kardeşi Martin olarak diziye katılan yeni isim, dizinin sevenleri tarafından merak edilmeye başlandı. Merak edilen isim ise araştırmalara konu oldu. Peki, Barbaroslar Isabel'in kardeşi Martin kimdir? Barbaroslar Martin'e kim hayat vermektedir, kaç yaşındadır? İşte merak edilenler...

Reklam
Reklam

TRT 1 ekranlarında her perşembe günü ekranlara gelen Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı dizisine katılan yeni isim merak ediliyor. Isabel’in kardeşi Martin olarak diziye katılan yeni isim, dizinin sevenleri tarafından araştırılmaya başlandı.  



Barbaroslar Martin karakteri kimdir? 

Sevilen diziye dahil olan Martin karakteri, izleyiciler tarafından merak edilmeye başlandı. Martin, dizinin ana karakterlerinden biri olan Isabel’in kardeşi olarak dahil olmuştur. Martin karakterinin nasıl biri olduğuna dair henüz bir bilgi bulunmamaktadır.  

Barbaroslar Martin karakterine kim hayat vermektedir? 
TRT 1’in sevilen ve büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı dizisine dahil olan Martin karakterine Alperen Şahin hayat vermektedir. Daha ilk andan dikkatleri üzerine çeken Alperen Şahin, dizide Isabel’in kardeşi Martin olarak boy gösterdi. 



Alperen Şahin kimdir? 

Bu sezon Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı dizide Martin karakteriyle ekranlarda boy gösterecek olan Alperen Şahin bir dönem profesyonel olarak modellik yapmıştır. Daha sonra ise oyunculuğa yönelmiştir. 

Sporla arası iyi olan Şahin, bir dönem yurtdışında yaşamış ve yeniden Türkiye’ye dönmüştür. Modellik yapmaya devam eden Şahin, sektörde daha yeni olduğundan hakkında pek fazla bilgi bulunmamaktadır. 

Bu sezon Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı dizisinde göreceğimiz olan Alperen Şahin, daha önce herhangi bir dizi projesinde yer almamıştır. 
 

       Bu gönderiyi Instagram'da gör                     

Alperen Şahin (@sahalperen)'in paylaştığı bir gönderi



Alperen Şahin sevgilisi var mı, evli mi? 
Son dönende popülaritesi artan Alperen Şahin’in hayranları tarafından araştırılan konular arasında evli olup olmadığı ya da sevgilisinin var olup olmadığı merak edilmektedir. Yakışıklı oyuncu evli değildir ve sevgilisinin olup olamadığı da bilinmemektedir. Özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Şahin’in daha önce basına yansıyan bir sevgilisi olmamıştır. Şu an hayatında birinin olup olmadığı da bilinmemektedir. 

Alperen Şahin’in sosyal medya hesapları: 
Sosyal medyada oldukça aktif olan Alperen Şahin, hesabında özel hayatı ve yer aldığı projeler hakkında sıklıkla paylaşımlarda bulunmaktadır.  
Instagram hesabı: @sahalperen 

trt1 trt1 dizi barbaroslar barbaroslar martin barbaroslar akdenizin kılıcı alperen şahin alperen şahin kimdir barbarosklar martin kimdir