Barış Murat Yağcı diskalifiye mi oldu? Barış Survivor'ı bırakacak mı?

TAKİP ET

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Survivor'ın All Star sezonu büyük bir ilgiyle izlenmeye devam ederken yarışmanın sevilen isimlerinden biri olan Barış Murat Yağcı'nın son yayınlanan yeni bölüm fragmanında oyun sırasında verdiği tepkiler hayranlarını üzdü.

Reklam
Reklam

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Survivor’ın All Star sezonu büyük bir ilgiyle izlenmeye devam ederken yarışmanın sevilen isimlerinden biri olan Barış Murat Yağcı’nın son yayınlanan yeni bölüm fragmanında oyun sırasında verdiği tepkiler hayranlarını üzdü. Parkuru yarıda bırakan ve artık yapamadığını söyleyen Barış’ın hayranları yeni bölümü büyük bir merakla bekliyor. Survivor Barış’ın yarışmayı bırakıp bırakmayacağı merak konusu oldu. Peki, Survivor Barış diskalifiye mi oldu? Barış Survivor’ı bırakacak mı? Survivor Barış’a ne oldu? İşte detaylar…

‘Benim Kafam Düzelmiyor’

Survivor All Star’ın 29 Nisan 2022 Cuma (bu akşam) ekrana gelecek yeni bölümünde ilginç anlar yaşanıyor. Yarışmanın yeni bölüm fragmanı izleyenleri bir hayli şaşırttı. Yarışmanın sevilen isimlerinden ve hayran kitlesi bir hayli geniş olan Barış Murat Yağcı’nın parkuru yarıda bırakması ve ardından kullandığı ifadeler fragmana damga vurdu. Ogeday’la çıktığı parkurda hedefleri vuramayan Barış’ın elindeki ipi ve sopayı bırakarak oyunu yarıda kestiği görüldü. Takım arkadaşının oyunu yarıda bıraktığını gören Anıl Berk Baki ise ‘Bırakma, senin için bağırıyoruz burada.’ dedi. Parkuru bırakan Barış ise yapım ekibine doğru yönelerek önce gitmek istediğini belirten bir işaret yaptı daha sonra ise ‘İstemiyorum, benim kafam düzelmiyor. Nisa böyle yapmaya devam ettikçe düzelmeyecek. Benden bu kadar! Olmuyor artık, zorlayamıyorum, çıkıyor.’ ifadelerini kullandı.


Barış Diskalifiye Mi Olacak?

Survivor All Star’ın yeni bölüm fragmanında Barış’ın verdiği tepki gündem oldu. Barış’ın destekçileri ‘Barış diskalifiye mi olacak?’, ‘Barış Survivor’ı bırakıyor mu?’ şeklinde sorulara yanıt aramaya başladı. Barış Murat Yağcı’nın Survivor’ı bırakıp bırakmayacağı ve yapım ekibinin bu konudaki kararının ne olacağı yeni bölümde net bir şekilde belli olacak.