Barış Murat Yağcı Survivor'dan Ayrılıyor! Kadına Şiddet İddiası Başını Yaktı! Nisa Hayranlarına ve Acun'a Büyük Tepki!

TAKİP ET

Survivor All Star yarışmasında şoke eden ayrılık! Barış Murat Yağcı yarışmadan ayrılıyor!

Reklam
Reklam

TV8'in fenomen yarışması Survivor All Star'da Barış ve Nisa kavgasının son olarak geldiği yer tartışma yaratmıştı.

Eski sevgililer Nisa ve Barış arasındaki kavga her bölüm haberlere malzeme olurken son olay bardağı taşırdı.

Nisa Bölükbaşıeski sevgilisi Barış'ın kendisine şiddet uyguladığını ima edince sosyal medya karıştı. Nisa yarışmada rakip takımın ağlayan kadınlarına destek olan Barış'ı görünce "Kadınları döven adam kadınları yatıştırıyor" diyerek Barış hakkında ciddi bir idda ortaya atmıştı.

Bu iddia sonrası izleyiciler tepki göstermiş ve "kadına şiddet uygulayan bir adamıı normalleştiriyorsunuz.. bu iddialar doğruysa bu sahneler normalleştirmedir, eğer reyting uğruna yapılan bri şeyse yine kadına şiddeti normalleştiren bir durum" diyerek tepki göstermişti.

YARIŞMADAN AYRILIYOR!

Barış yeni yayınlanan Survivor All Star fragmanında yarışmadan ayrılmak istediğini söyledi. Fragmanında Türkiye'ye dönmek istediğini yapım ekibine bildiren Barış psikolojik olarak zor bir süreçten geçtiğini söyledi ve Nisa Bölükbaşı ile yaşadığı gerilimden ötürü yıprandığığnı söyledi. Barış'ın "Benden bu kadar sözleri" sosyal medyada gündem oldu.

Bu fragman sonrası Barış hayranları hem Acun'a hem de Nisa'ya tepki gösterdi. Acun Ilıcalı, Nisa'ya konseyde Barış'ın şiddet uygulayıp uygulamadığını sormuş Nisa bu sefer öyle bir şey olmadığını söylemişti..