Baş Tacım 182. Bölüm izle - 16 Ocak Baş Tacım 182. Bölümde neler olacak? Baş Tacım 182. Bölüm özeti ve fragmanı yayında!

TAKİP ET

Baş Tacım dizisi Kanal 7'nin sevilen dizilerinden biridir. Baş Tacım dizisinin son bölümüne ilişkin detaylar araştırılmaktadır. Baş Tacım dizisinin 182.bölümü araştırılmaktadır. Baş Tacım 182.bölümde neler olacak? Bu haberimizde Baş Tacım dizisinin 182. bölüm özeti ve fragmanını sizler için derledik. İşte Baş Tacım 182.bölüm özeti ve fragmanı...

Reklam
Reklam

Baş Tacım isimli dizi Kanal 7 ekranında yer almaktadır.Baş Tacım dizisinin 182.bölümüne ilişkin detaylar araştırılmaktadır. Baş Tacım 182.bölüm özeti merak edilen konulardan biridir. Baş Tacım dizisinde neler oldu?

Baş Tacım 182.bölüm özeti

 Hindistan yapımı ola  sevilen Kanal 7 dizisi Baş Tacım yeni bölümünde neler olacak? Baş Tacım 182. Son bölüm fragmanı ve özeti ekrana geldi. Archana'nın teyzesi Manjusha onlara Manav'ın iyi bir makine mühendisi olduğunu söyledi ve onları evlendirdi. Ancak Archana evlendikten sonra manavın aslında bir tamirci olduğunu öğrenir. Bu gerçek, Arcana'nın suratına bir tokat gibi çarptı. Aldatıldığını düşünen Arcana, evliliğinden hala vazgeçmemiştir.

Öte yandan Manav'ın kardeşi Sachin ise trafik kazasında hayatını kaybetti. Hamile karısı Shravani yalnızdı. Manav'ın ailesi ona Archana'yı terk etmesi ve Shravani ile evlenmesi gerektiğini söyledi. Archana gönülsüzce manavdan ayrıldı ve şehri terk etti. Yıllar sonra geri dönen Archana, Manav ile yeniden bir araya gelecek mi? Shravani çocuğunu babasız büyütebilir mi? Manav iki kadın arasında nasıl bir karar verecek? Bunların hepsi ve daha fazlası Baş Tacım  aracılığıyla ekranda yerini alıyor.

Baş Tacım dizisi Baş Tacım 182.bölüm