Başakşehir'de seyir haldeki halk otobüsü alev aldı

TAKİP ET

Başakşehir'de seyir halindeki bir özel halk otobüsü bir anda yanmaya başladı. Doğalgaz ile çalıştığı öğrenilen halk otobüsü itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürüldü.

Reklam
Reklam

İstanbul Başakşehir’de meydana gelen olayda edinilen bilgilere göre gece saatlerinde Başakşehir İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Hürriyet Bulvarı üzerinde seyir halinde bulunan bir  özel halk otobüsünde yangın çıktı. Bilinmeyen bir neden ile yanmaya başlayan otobüs paniğe sebep olurken otobüsten alevlerin yükseldiğini fark eden şoför otobüsü durdurdu.

ÇIKAN YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI
Çıkan yangın hemen itfaiye ve polis ekiplerine haber verildi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahalede bulundu. Yangını söndürmek 20 dakikayı bulurken, yangın kontrol altına alınabildi. Polis ekipleri de otobüsün patlama ihtimalini göz önünde bulundurarak caddeyi trafiğe kapattı.

OTOBÜS DAKİKADA KÜL OLDU
Yangın çıktığında otobüsü boş olması olası bir faciayı önlerken, alev topuna dönen otobüste maddi hasar oluştu. Ekipler, yangının çıkış nedenini araştırmak için inceleme başlattı.

 

Başakşehir Yangın Halk otobüsü