Başakşehir'e transfer olan Mesut Özil'in eşi Amine Gülşe sosyal medya paylaşımı ile dikkat çekti

TAKİP ET

Fenerbahçe'ye büyük umutlarla transfer edilen ancak performansı bekleneni vermeyen Mesut Özil Geçtiğimiz günlerde Başakşehir ile anlaşmaya varmış ve sözleşme imzalamıştı. Mesut Özil yeni takımını sosyal medya hesaplarından duyururken eşi Amine Gülşe de paylaşımları ile destek verdi. Özellikle Amine Gülşe'nin son paylaşımı çok dikkat çekti.

Reklam
Reklam

Fenerbahçe'ye bir buçuk yıl önce transfer edilen ancak geçtiğimiz yılın ortalarında İsmail Kartal döneminde Kadro dışı bırakılan Mesut Özil, karşılıklı anlaşarak sözleşmeyi fesh etmişti. Sarı-lacivertli takımdan ayrıldıktan sonra Medipol Başakşehir ile anlaşmaya Varan ünlü futbolcuya En büyük desteği ise eşi Amine Gülşe veriyor. Tescilli güzel Amine Gülşe, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla da dikkatleri üzerine topladı. Mesut Özil'in transferi sonrası paylaşım yapan Amine Gülşe sosyal medyada çok konuşuldu.

Medipol Başakşehir ile sözleşme imzaladı

Fenerbahçe 1,5 yıl sonra ayrılan Mesut özil hemen ardından Medipol Başakşehir ile anlaşmaya vardı ve Dün de sözleşmeyi imzaladı. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda yapılan imza törenine Mesut Özil'in eşi Amine Gülşe ve kızı Eda da katıldı. Ayrıca Başakşehir başkanı Göksel Gümüşdağ da törende hazır bulundu. 33 yaşındaki dünyaca ünlü yıldız futbolcu Başakşehir ile 1 + 1 yıllık sözleşme imzaladığını sosyal medya hesaplarından da duyurdu.

Amine Gülşe’den eşine tam destek

Fenerbahçe'de zor günler geçiren ve karşılıklı anlaşarak sözleşmesini feshedip Başakşehir'e transfer olan Mesut Özil'in en büyük destekçisi ise 2019 yılında görkemli bir düğün töreni ile dünya evine girdiği tescilli güzel Amine Gülşe oldu. Şu sıralar ikinci bebeğine hamile olan Amine Gülşe eşini imza töreninde yalnız bırakmadı. Sosyal medya hesabından imza töreni sonrasında ailece çekilmiş bir fotoğraflarını paylaşan Amine Gülşe "Hayırlı olsun Allah yolunu açık etsin" notunu düştü.