Başakşehir Fatih Karagümrük maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 1 Başakşehir Karagümrük youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Başakşehir Fatih Karagümrük maç özeti ve golleri izle,Bein Sports 1 Başakşehir Karagümrük youtube geniş özeti ve maçın golleri, Başakşehir Karagümrük özet Bein Sports, Başakşehir Fatih Karagümrük maçı özeti için yapılması gerekenler haberimizde...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 27. haftası bugün oynanacak karşılaşmalarla beraber hız kesmeden devam ediyor. Günün ilk maçında Başakşehir Fatih Karagümrük ile sahasında karşı karşıya gelecek. Süper Lig’de son 4 haftada 12 puan toplayan ve son oynadığı maçta evinde Konyaspor’u 2-1 mağlup eden Başakşehir Fatih Karagümrük karşısında da kazanarak hem ilk 2 iddiasını güçlendirmek hem de üst üste 5. galibiyetini almak istiyor. Öte yandan Süper Lig’de 11. sırada yer alan ve son oynadığı maçta evinde Sivasspor’u 1-0 mağlup eden Fatih Karagümrük ise Başakşehir karşısında galip gelerek üst üste 2. galibiyetini almanın hesaplarını yapıyor. Bu önemli karşılaşma öncesi her iki takım da tüm hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Futbol severler ise Başakşehir Fatih Karagümrük maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul etmeye devam ediyor. 
Başakşehir Fatih Karagümrük Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?
Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında oynanacak olan Başakşehir Fatih Karagümrük maçı bugün saat 16.00’da Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda gerçekleşecek. Bu önemli karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 1 ekranlarında canlı olarak futbol severlerle buluşacak. 
Başakşehir Fatih Karagümrük Maçının Hakemi Açıklandı
Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında oynanacak olan Başakşehir Fatih Karagümrük maçının hakemi açıklandı. Kritik karşılaşmada Yasin Kol düdük çalacak. Kol’un yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ve Murat Altan üstlenecek. Maçın VAR koltuğunda ise Hakan Ceylan oturacak.
Başakşehir’in Gözü İlk 2’de
Süper Lig’de bugün Fatih Karagümrük ile sahasında karşılaşacak olan Başakşehir son haftalarda gösterdiği çıkışla ligde 3. sıraya yerleşmeyi başardı. Ev sahibi ekip Fatih Karagümrük’ü de mağlup ederek ilk 2 iddiasını güçlendirmek istiyor. Bozbaykuşlarda maç öncesi 3 eksik bulunuyor. Başakşehir’de Youssouf, Caiçara ve Mahmut Tekdemir kritik karşılaşmada forma giyemeyecek.
Fatih Karagümrük Yeni Bir Seri Başlatmak İstiyor
Süper Lig’de bugün Başakşehir deplasmanına çıkacak olan Fatih Karagümrük son 4 haftada tek yenilgi alarak 11. sıraya yükseldi. Kırmızı siyahlı takım Başakşehir deplasmanında kazanarak yeni bir galibiyet serisi başlatmak istiyor. Konuk ekipte maç öncesinde 6 eksik bulunuyor. Fatih Karagümrük’te Zukanovic, Serhat, Vato, Benatia, Kerim Frei ve Pesic Başakşehir karşısında sahada yer almayacak. 
Başakşehir - Fatih Karagümrük muhtemel 11'ler:
Başakşehir:
 Volkan, Ömer Ali, Epureanu, Duarte, Hasan Ali, Tolga, Pizzi, Chadli, Serdar, Trezeguet, Okaka
Fatih Karagümrük: Viviano, Salih, Luckassen, Burak, Caner, Biglia, Jimmy, Bistrovic, Karamoh, Musa, Borini
Başakşehir Fatih Karagümrük maçı özeti için tıklayınız

Başakşehir Fatih Karagümrük Başakşehir Karagümrük özet Süper Lig 27. hafta maç futbol