Başakşehir Giresunspor maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 1 Başakşehir Giresun youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig'in 18. hafta maçında Başakşehir Giresunspor'u konuk edecek. Futbol severler karşılaşma öncesinde Başakşehir Giresunspor maç özeti ve golleri izle terimlerini internet üzerinden araştırmaya devam ediyor. Bein Sports 1 Başakşehir Giresun youtube geniş özeti ve maçın golleri...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 18. hafta maçında Başakşehir Giresunspor ile evinde karşı karşıya gelecek. Geçen hafta Galatasaray deplasmanından 1-1’lik beraberlikle dönerek yenilmezlik serisini 9 maça çıkaran Başakşehir Giresunspor karşısında galip gelerek formda görüntüsüne devam etmenin hesaplarını yapıyor. Öte yandan Süper Lig’in göz dolduran bir başka ekibi olan Giresunspor zorlu Başakşehir deplasmanında galip gelerek üst üste 2. galibiyetini almak istiyor. Kritik karşılaşma öncesinde her iki takım da tüm hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Futbol severler ise Başakşehir Giresunspor maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorları üzerinden araştırma yapmaya devam ediyor.
Başakşehir Giresunspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında oynanacak olan Başakşehir Giresunspor maçı bugün saat 17.00’de Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda gerçekleşecek. Bu kritik karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Başakşehir Giresunspor maçında Alper Ulusoy düdük çalacak.
Başakşehir’de Hedef 3 Puan
Tam 9 hafta önce teknik direktörlük Aykut Kocaman’ın yerine Emre Belözoğlu’nu getiren Başakşehir Giresunspor karşılaşmasına 9 maçlık yenilmezlik serisiyle çıkacak. Ev sahibi ekipte Duarte kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.
Giresunspor İyi Gidişatına Devam Etmek İstiyor
Bugün Başakşehir deplasmanına çıkacak olan Giresunspor son haftaların formda takımlarından birisi olarak dikkat çekiyor. Karadeniz ekibi İstanbul’dan 3 puan çıkararak üst üste 2. galibiyetini almanın hesaplarını yapıyor. Yeşil beyazlı ekipte Erol Akdağ sakatlığı sebebiyle maç kadrosunda yer almayacak.
Başakşehir - Giresunspor muhtemel 11'ler:
Başakşehir:
Volkan, Caiçara, Epureanu, Ravil, Lima, Tolga, Mahmut, Berkay, Visca, Deniz, Okaka
Giresunspor: Okan, Zeki, Perez, Diarra, Aziz, Traore, Pelupessy, Diabate, Suleymanov, Sergio, Balde
Başakşehir Giresunspor maç özeti için tıklayınız
 

Başakşehir Giresunspor Başakşehir Giresun maç özeti Spor Toto Süper Lig