Başakşehir Göztepe maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 1 Başakşehir Göztepe youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Başakşehir Göztepe maç özeti ve golleri izle, Bein Sports 1 Başakşehir Göztepe youtube geniş özeti ve maçın golleri, Başakşehir Göztepe özet Bein Sports, Başakşehir Göztepe maçı özeti için yapılması gerekenler haberimizde...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 23. hafta maçında Başakşehir Göztepe ile evinde karşı karşıya gelecek. Süper Lig’de Emre Belözoğlu yönetiminde oldukça başarılı bir başlangıç yapan fakat son 3 maçında galip gelemeyen Başakşehir oynadığı son Süper Lig maçında Kayserispor’a deplasmanda 1-0 yenilmekten kurtulamamıştı. Ev sahibi ekip Göztepe karşısına bu şanssızlığını kırma için çıkacak. Öte yandan Süper Lig’de son haftalarda aldığı kritik galibiyetler sayesinde düşme hattından çıkan Göztepe son maçında evinde Sivasspor’u 2-1’le geçmişti. Başakşehir ile deplasmanda oynayacağı maçı kazanarak üst üste 4. galibiyetini almaya çalışacak. Bu önemli karşılaşma öncesinde her iki takım da tüm hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Haftanın merak edilen karşılaşmalarından birisi olan Başakşehir Göztepe maçından nasıl bir sonucun ortaya çıkacağı bir çok insanın gündeminin en üst basamaklarında yer alıyor. Futbol severler ise Başakşehir Göztepe maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul etmeye devam ediyor.
Başakşehir Göztepe Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?
Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında oynanacak olan Başakşehir Göztepe maçı bugün saat 19.00’da Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda gerçekleşecek. Bu önemli karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 1 ekranlarında canlı olarak futbol severlerle buluşacak. Başakşehir Göztepe maçında Arda Kardeşler düdük çalacak. 
Başakşehir’de 2 Eksik Var
Spor Toto Süper Lig’de günün son maçında Göztepe’yi konuk edecek olan Başakşehir son 3 maçında galip gelemedi. İstanbul temsilcisi Göztepe karşısında kazanarak 3 maç aradan sonra galip gelmek istiyor. Başakşehir’de Ponck ve yeni transfer Serdar Gürler’in Göztepe karşısında forma giymesi beklenmiyor. 
Göztepe 2 Eksikle Başakşehir Deplasmanında 
Spor Toto Süper Lig’de bugün Başakşehir ile zorlu bir karşılaşmaya çıkacak olan Göztepe son haftalarda aldığı galibiyetlerle dikkatleri üzerine çekmiş durumda. İzmir ekibi bu maçı da kazanarak üst üste 4. kez kazanmak istiyor. Sarı kırmızılı takımda Tannane ve Soner Aydoğdu İstanbul deplasmanında forma giyemeyecek.
Başakşehir - Göztepe muhtemel 11'ler:
Başakşehir: 
Volkan, Caiçara, Duarte, Ndayishimiye, Hasan Ali, Tolga, Deniz, Emre Çolak, Aleksic, Guldbrandsen, Okaka
Göztepe: İrfan, Wilker, Arslanagic, Atınç, Barış, Tijanic, Obinna, Berkan, Lourency, Halil, Ndiaye
Başakşehir Göztepe maç özeti için tıklayınız

Başakşehir Göztepe maç özeti Spor Toto Süper Lig Başakşehir Göztepe