Başakşehir Konyaspor maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 1 Başakşehir Konya youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Başakşehir Konyaspor maç özeti ve golleri izle,Bein Sports 1 Başakşehir Konya youtube geniş özeti ve maçın golleri, Başakşehir Konya özet Bein Sports, Başakşehir Konyaspor maçı özeti için yapılması gerekenler haberimizde...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasının erteleme maçında Başakşehir Konyaspor ile bugün evinde karşı karşıya gelecek. Lig’in 21. haftasında oynanması gereken fakat Konyaspor’un futbolcusu Ahmet Çalık’ın talihsiz trafik kazası sonucu bugüne ertelenen maç öncesi her iki takım da tüm hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Süper Lig’de bir düşüş döneminden geçtikten sonra son 3 maçını da gol yemeden kazanan ve son oynadığı maçta deplasmanda Çaykur Rizespor’u 2-0 yenen Başakşehir Konyaspor ile evinde oynayacağı maçı kazanarak üst üste 4. galibiyetini almanın hesaplarını yapıyor. Öte yandan Süper Lig’de son iki maçında 5 puan kaybeden ve son oynadığı maçta evinde Kasımpaşa ile 4-4 berabere kalan Konyaspor zorlu Başakşehir deplasmanında galip gelerek hem 2 maç aradan sonra kazanmak hem de zirve ile arasını daha fazla açmamak istiyor. Futbol severler ise Başakşehir Konyaspor maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul etmeye devam ediyor. 
Başakşehir Konyaspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda? 
Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasının erteleme maçı olan Başakşehir Konyaspor maçı bugün saat 20.00’de Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda gerçekleşecek. Bu önemli karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 1 ekranlarında canlı olarak futbol severlerle buluşacak.
Başakşehir Konyaspor Maçının Hakemi Belli Oldu
Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasının erteleme maçı olan Başakşehir Konyaspor maçının hakemi belli oldu. Kritik karşılaşmada Sarper Barış Saka düdük çalacak. Saka’nın yardımcılıklarını Kerem Ersoy ve Cevdet Kömürcüoğlu üstlenecek. Maçın VAR koltuğunda ise Atilla Karaoğlan oturacak.
Başakşehir’de Önemli Eksikler Yer Alıyor
Süper Lig’de bu akşam ligde ikinci sırada yer alan Konyaspor’u konuk edecek olan Başakşehir son haftalarda aldığı galibiyetlerle dikkat çekiyor. Son 3 maçını da gol yemeden kazanan ev sahibi ekip Konyaspor maçını da kazanarak üst üste 4. galibiyetini almak istiyor. Turuncu lacivertli takımda maç öncesi 7 eksik bulunuyor. Başakşehir’de Chadli, Pizzi, Salih, Trezeguet, Okaka, Deniz ve Mahmut Konyaspor maçında forma giyemeyecek.
Konyaspor’da 4 Eksik Var
Süper Lig’de bugün Başakşehir ile erteleme maçına çıkacak olan Konyaspor son iki haftada da kazanamayarak zirveden uzaklaştı. Yeşil beyazlı takım zorlu Başakşehir deplasmanında galip gelerek zirve ile arasındaki puan farkını eritmek istiyor. Konyaspor’da maç öncesi 4 eksik bulunuyor. Yeşil beyazlı takımda Amilton, Uğurcan, Alberk ve Abdülkerim Başakşehir deplasmanının kadrosunda yer almayacak.
Başakşehir - Konyaspor muhtemel 11'ler:
Başakşehir: 
Volkan, Caiçara, Duarte, Ndayishimiye, Hasan Ali, Tolga, Berkay, Aleksic, Deniz, Ömer Ali, Gulbrandsen
Konyaspor: Sehic, Skubic, Adil, Musa, Guilherme, Amir, Soner, Michalak, Mpoku, Bytyqi, Ahmed Hassan
Başakşehir Konyaspor maçı özeti için tıklayınız

Başakşehir Konyaspor Başakşehir Konya özet Süper Lig 21. hafta erteleme maçı futbol