Başakşehir teknik direktörü Emre Belözoğlu'na taraftardan eleştiri

TAKİP ET

Son dakika spor haberleri... Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa konferans Ligi maçında rakibini 1-0 mağlup ederek bir üst tura yükselmeyi başardı. Başakşehir teknik direktörü Emre Belözoğlu maçın ardından yaptığı açıklamada taraftarın tepkisini çekti. Takımı için kısa bir yorum yaptıktan sonra Fenerbahçe'nin performansını konuşan Emre Belözoğlu'na sosyal medyadan da tepkiler yükseldi.

Reklam
Reklam

UEFA Avrupa konferans Ligi'ndeki temsilcimiz Başakşehir, Maccabi Netanya'yı 1-0 skorla geçerek bir üst Tura yükselmeyi başardı. Başakşehir taraftarı büyük mutluluk yaşarken maçın ardından açıklama yapan teknik direktör Emre Belözoğlu sosyal medyanın gündemine oturdu.

MESUT ÖZİL'İN DURUMUNU DEĞERLENDİRDİ

Başakşehir'in yeni transferi Mesut Özil'in durumunu değerlendirerek sözlerine başlayan Emre Belözoğlu,  Yıldız futbolcunun 4-5 aydır futbol oynamadığını ve önünde 20 gün gibi bir süre olduğunu söyledi. Mesut'un takıma uyum sağlaması ve hazırlanması için ellerinden geleni yaptıklarını söyleyen Emre Belözoğlu, kariyerini iyi tamamlamasını Umduğunu dile getirdi.

FENERBAHÇE AÇIKLAMASI TEPKİ ÇEKTİ

Emre Belözoğlu Başakşehir'in galibiyetine kısaca değindikten sonra Fenerbahçe'nin durumu ile ilgili açıklama yapınca sosyal medyadan tepki çekti. Başakşehir'in hocası, Fenerbahçe’nin başında değerli bir teknik direktör olduğunu, enerjisinin de takıma uyduğunu belirterek, Fenerbahçe’de bir sabırsızlık olduğunu söyledi. Bu açıklamalar sonrasında sosyal medyadan Emre Belözoğlu’na tepkiler yükseldi. Başakşehir’in galibiyeti sonrasında Fenerbahçe’yi konuşan Belözoğlu, sosyal medyanın gündemine oturdu.