Başkan Aziz Yıldırım korkuttu! Kalp ameliyatı oldu

TAKİP ET

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım'ın kalp ameliyatı olduğu eski yöneticilerinden Şekip Mosturoğlu tarafından duyuruldu.

Reklam
Reklam

Fenerbahçe'ye 20 yıl başkanlık yapan başarılı yönetici Aziz Yıldırım’ın kalp ameliyatı olduğu  Sarı-Lacivertlilerin eski yöneticilerinden Şekip Mosturoğlu tarafından duyuruldu. Monsturoğlu Yıldırım hakkındaki son gelişmeleri paylaştı.
Konu ile alakalı olarak sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Mosturoğlu, "Aziz Başkan başarılı bir by-pass ameliyatı geçirmiştir. Mücadele dolu hayatında karşılaştığı her zorluktan yüreği ve başı dik çıkan başkanımız bunun da üstesinden gelecektir. Dualarımız Aziz başkanla." ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇE'DEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI
Öte yandan Fenerbahçe Kulübü, Aziz Yıldırım için geçmiş olsun mesajı yayımlarken ,başarılı başkan için "Eski Başkanımız Aziz Yıldırım’a geçmiş olsun dileklerimizle" başlığıyla yapılan açıklamada, "Bugün bypass ameliyatı olduğunu öğrendiğimiz eski Başkanımız Aziz Yıldırım’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; bir an önce sağlığına kavuşması temennilerimizle acil şifalar diliyoruz" denildi.

 

Aziz Yıldırım Ameliyat