Başkent Kart yardım başvurusu nasıl yapılır?

TAKİP ET

Ankara Büyükşehir Belediyesi ihtiyaç sahiplerine yardım edebilmek amacıyla sosyal yardım kapsamında tüm ihtiyaç sahiplerinin yardım ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Yardım almak için Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne başvuru yapmak gerekmektedir. Peki Başkent Kart yardım başvurusu nasıl yapılır? detaylar haberimizde yer almaktadır.

Reklam
Reklam

Ankara Büyükşehir Belediyesi ihtiyaç sahiplerine yardım edebilmek amacıyla sosyal yardım kapsamında tüm ihtiyaç sahiplerinin yardım ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Yardım almak için Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne başvuru yapmak gerekmektedir. Başvuru yaptıktan sonra belediyeden gıda yardımı, yakacak yardımı, doğalgaz yardımı ve doğal gaz yardımı alabilirler. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden yardım alabilmek için Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin internet sayfasına girerek üst kısımda bulunan menüden sosyal yardımlar kısmına tıklayarak tüm bilgileri öğrenebilirsiniz. Ayrıca size en yakın olan büroya giderek yardım başvurusu yapabilirsiniz. Ankara Büyükşehir Belediyesi yardım hizmet yerleri aşağıdaki görselde yer almaktadır. 

Yukarıda yer alan bireysel başvuru noktalarına T.C. kimlik kartı ile giderek başvuru yapabilirsiniz. Yapılan başvuru onaylanırsa Başken Kart Yardım Kartı sayesinde paranızı alabilirsiniz. İnternetten yardım başvurusu yapmak için ise https://forms.ankara.bel.tr/baskentkartonbasvuru adresine giriş yaparak sosyal yardımlar kısmından başvuru yapabilirsiniz. 
 

Başkent Kart yardım başvurusu nasıl yapılır Ankara Ankara Büyükşehir Belediyesi yardım başvurusu