Başkentte felaketin bilançosu artıyor: Acı haber az önce geldi

TAKİP ET

Son dakika… Ankara'da etkili olan sağanak yağış nedeniyle Geçtiğimiz günlerde sel felaketi meydana gelmişti. Selde 3 kişi hayatını kaybederken Bugün bir acı haber daha geldi. Ankara Altındağ'da iki gündür kayıp olarak aranan Ramazan Gök bugün ölü olarak bulundu. Ankara'daki sel felaketinde hayatını kaybeden kişi sayısı 4'e yükseldi.

Reklam
Reklam

Ankara'da 2 günden bu yana etkili olan sağanak yağış nedeniyle sayfalar gece meydana geldi. Kentte Hem maddi hem de manevi büyük hasar oluşurken sağanak yağış nedeniyle Yollar göle döndü. Yaşanan felakette vatandaşlar Can derdine düşerken 3 kişi hayatını kaybetti. Ramazan Gök isimli vatandaş ise Ankara Altındağ'da sele kapılarak kaybolmuştu. AFAD bugün son dakika açıklaması yaparak Kayıp olarak aranan Ramazan Gök’ün cansız bedenine ulaşıldığını duyurdu. Bu haberle birlikte Ankara'da sel felaketinde hayatını kaybeden kişi sayısı 4'e yükseldi.
 

AFAD az önce açıkladı

AFAD Az önce son dakika açıklaması yaparak Ankara Altındağ'da meydana gelen sel felaketinde kaybolan Ramazan Gök'ün cansız bedenine ulaşıldığını duyurdu. Ankara'da etkili olan şiddetli sağanak yağış sonrasında meydana gelen selde kaybolan vatandaşı aramak için AFAD koordinesinde yaklaşık 350 kişilik ekip çalışıyordu. Sabah saatlerinden bu yana devam eden arama çalışmaları sonucunda kayıp vatandaşın cansız bedeninin Karapürçek Mahallesi mevkiinde balçık bölgede bulunduğu öğrenildi.

Ölü sayısı 4'e yükseldi

AFAD telefondan yapılan son dakika açıklaması ile birlikte Ankara'da yaşanan sel felaketinde ölü sayısı 4'e yükseldi.
Diğer yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika uyarılarında Ankara'da sağanak yağışın bu gece de devam edeceği ifade edildi. Sağanak yağış sırasında oluşabilecek olan olumsuzluklara karşı vatandaşların tedbirli olmaları istendi.