Başrol Oyuncusu Tarafından Diziden Gönderilen Oyuncu Kim?

TAKİP ET

Dizi dünyasında bir başrol oyuncusunun erkek bir oyuncuyu kovdurduğu iddiaları gündeme bomba gibi düştü! O isim belli oldu!

Reklam
Reklam

Ekranlarda yeni dizi sezonu başladı. Setlerdeki kavgalar kimi zaman basına yansırken kimi zaman gizli olarak kalmaya devam ediyor.

Son günlerde bir dedikodu söylentisi gerçeklik kazandı. İzlenen ünlü bir dizinin setinde başrol oyuncusu bir başka erkek oyuncuyu diziden gönderdi dedikodusu magazin gündemine bomba gibi düştü.

Ekranlarda izlediğimiz sosyal medyada beraber samimi fotoğraflar paylaşan ünlü oyuncuların arka planında kavgalar gürültüler eksik olmuyor.

Pek çok oyuncu dizi boyunca samimi arkadaşlık sergilerken dizinin final yapmasının ardından tüm fotoğraflar silinip takipten çıkılıyor. 

En son Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Hilal Altınbile ile Murat Ünalmış arasında benzer bir olay yaşanmıştı. Murat Ünalmış diziden ayrılır ayrılmaz Hilal Altınbilek ile karşılıklı fotoğraflarını silmiş ve birbirlerin takipten çıkmışlardı.

Bugün ortaya benzer bir iddia atıldı. Söylenenlere göre bir başrol oyuncusu dizinin erkek oyuncusunu diziden göndermiş. O erkek oyuncu ise şimdilerde başrol oynayacağı bir diziye hazırlanıyormuş.
 
O oyuncunun kim olduğu merak edilirken sosyal medyada Destan dizisinden Edip Tepeli olduğu iddia edildi.