Başvurunuzu hafta sonuna kadar yapın! Mobil ve internet bankacılığı üzerinden başvuru yapanların maaş hesabına 5000 TL yatıyor

TAKİP ET

Ekonomik kriz ve enflasyon Hayat pahalılığını da beraberinde getirdi. Vatandaşların alımı gece her geçen gün de tutarken ek ödeme gibi paralarda daha önemli hale geldi. Geçim mücadelesi veren çok sayıda vatandaş artık bankalar tarafından sağlanan nakit destek ödemelerine başvuruyor. Acil paraya ihtiyacı olanlar için bugün Vakıfbank'tan güzel haber geldi. Çünkü Vakıfbank hafta sonuna kadar başvuru yapanlara maaş hesabı üzerinden 5000 TL verecek.

Reklam
Reklam

Acil nakit para günümüz şartlarında çok sayıda vatandaşın ihtiyacı haline dönüştü. Çünkü düşen alım gücü ve artan hayat pahalılığı nedeniyle artık ay sonunu getirmek imkansız hale geldi. Bir yandan geçim derdi bir yandan da faturalar derken vatandaşlar ne yapacağını şaşırmış durumda. Devlet birçok kişiye destek sağlıyor fakat destek alamayanlar ise bankaların yolunu tutuyor. Özellikle günümüz koşullarında Maddi durumun yeterli olmayan geçinmek için Ekstra Paraya ihtiyaç duyan vatandaşlara devletin bankaları el Uzatmaya devam ediyor. Bugün bir devlet bankası Daha yeni bir duyuru yayınlayarak geçim sıkıntısı çekenler için nakit destek vereceğini duyurdu. Hem de düşük faizli ve uzun vadeli kredi seçenekleri sunulacak. Fakat VakıfBank'ın kampanyasında süre sınırı var.

Başvurunuzu hafta sonuna kadar yapın! Mobil ve internet bankacılığı üzerinden başvuru yapanların maaş hesabına 5000 TL yatıyor. Türkiye'nin en köklü bankalarından olan Vakıfbank devlet bankası olmanın hakkını veriyor ve durumu yerinde olmayan vatandaşlar için kampanyalarını peş peşe açıklamaya devam ediyor. Geçim sıkıntısı çekenler için yeni kampanyalarını duyuran Vakıfbank, Hafta sonuna kadar başvuru yapan vatandaşlara 5000 TL nakit destek vereceğini bildirdi. Maaş hesapları üzerinden başvuru yapanlar anında ödemeyi kullanabilecek ve ödemeler IBAN numarasına yatacak. Vakıfbank nakit para kampanyasında süre sınırı olduğu gibi kişi sınırı da bulunuyor. O nedenle başvuru yapmak için elinizi çabuk tutmanız gerekiyor.


 

Vakıfbank'tan 5.000 TL nakit destek

Maddi durumu yeterli olmayan ve ay sonunu getirmekte güçlük çeken vatandaşlar, toplu paraya ihtiyacı olanlar VakıfBank'ın bu kampanyası ile birlikte rahat bir nefes alma fırsatını elde edebilir. VakıfBank'ın düşük faizli kredi fırsatı ile beraber 36 aya kadar vadeli 5000 TL nakit almak mümkün. Çalışan çalışmayan herkes VakıfBank'ın bu kampanyasına başvuru yapabilir ancak başvuru süresi olduğunu unutmamak gerekiyor. Hafta sonuna kadar mobil bankacılık ya da internet bankacılığı üzerinden başvuru işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.
 

Kimler onay alabiliyor?

VakıfBank'ın düşük faizli kredi kampanyasında onay almak istiyorsanız Öncelikle Kredi puanınızın yüksek olduğundan emin olmanız gerekiyor. Emekli vatandaşlar, kredi notu yüksek olanlar bu kampanyadan faydalanabiliyor. Ayrıca maaşını Vakıfbank'tan alanlara daha avantajlı Çünkü başvuru sırasında onlara öncelik veriliyor. 5000 TL Vakıfbank nakit para imkanı için yapmanız gereken tek şey banka şubesine bile gitmeye gerek olmadan mobil bankacılık hizmetleri üzerinden işlemlerinizi tamamlamak. Başvuru işlemleri tamamlandıktan sonra da şubeye gitmeniz gerekmiyor. Çünkü Vakıfbank doğrudan maaş hesabınıza kullanmak istediğiniz nakit parayı yatırıyor. Herhangi bir gelir belgesi ya da keyfi talebinde de bulunmuyor. Kolay ve hızlı nakit para için vakit kaybetmeden Hafta sonuna kadar VakıfBank'a başvuru işlemlerini tamamlayın.