Batman'da cinnet getiren sağlık çalışanı kız arkadaşını vurup intihara kalkıştı

TAKİP ET

Batman'da özel bir hastanede çalışan sağlık memuru 23 yaşındaki Şervan Dilaver A. Cinnet geçirerek kendisinden yaşça büyük olan kız arkadaşı Kübra S.'yi silahla vurdu. Kız arkadaşını vuran sağlık çalışanı daha sonrasında da intihar etmeye kalkıştı.

Reklam
Reklam

Batman’ın Pazaryeri Mahallesi'nde meydana gelen olayda iddiaya göre bir hastanede çalışan sağlık memuru 23 yaşındaki Şervan Dilaver A. ile sevgilisi Kübra S. arasında Bilinmeyen Bir nedenden ötürü tartışma başladı. Kısa süre içerisinde kavgaya dönen tartışma sonucunda cinnet getiren sağlık çalışanı belinden çıkardığı silahla önce kız arkadaşını vurdu Daha sonra da intihara teşebbüs etti.

Hayati tehlikeleri bulunuyor

Çevrede bulunan vatandaşlar silah Seslerinin duyulması üzerine durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından ağır yaralı olan iki şahıs Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastaneye kaldırılan iki yaralının da sağlık durumlarının ağır olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi. Polis tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.