Batman'da Özel Harekat Polisi eşini ve oğlunu öldürdükten sonra intihar etti! O anlar saniye saniye kamerada

TAKİP ET

Batman Emniyet Müdürlüğü'nde özel harekat polisi olarak görev yapan Hayri Mağara, polis lojmanlarında cinnet getirerek eşini ve oğlunu öldürdükten sonra intihar etti. Çiftin diğer çocuğunun ise olay sırasında yanlarında olmadığı için kurtulduğu öğrenildi.

Reklam
Reklam

Olay, Batman Memur-Sen TOKİ polis lojmanlarında meydana geldi. Lojmanlarda oturan ve Batman Emniyet Müdürlüğü’nde özel harekat polisi olarak görev yapan Hayri Mağara, eşi Stalina Luisa ve 18 yaşındaki oğlu Tunahan Mağara ile lojmanın bahçesinde oldukları sırada henüz bilinmeyen bir nedenle cinnet getirdi. Belinden silahını çıkaran polis memuru önce eşine ve çocuğuna ardından da kendisine ateş etti. Olay yerinde bulunanlar durumu hemen 112’ye bildirdi.
 

Hastanede kurtarılamadı

Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi gerçekleştirdikten sonra yaralı 3 kişi Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yapılan müdahaleye rağmen Durumu ağır olan polis memuru eşi ve oğlu kurtarılamadı.
 

Bir çocukları daha vardı

Oğlu ve ateşini öldürdükten sonra intihar eden 50 yaşındaki polis memurunun bir çocuğu daha olduğu öğrenildi. Diğer çocuklarının olay sırasında evde olması ile olaydan kurtulduğu öğrenilirken polis korumasına alındığı açıklandı. Olayla ilgili polis ekiplerinin başlattığı soruşturma devam ediyor.