Batshuayi'nin Fenerbahçe'ye maliyeti belli oldu

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig'de transfer sezonunun kapanmasına çok kısa bir süre kala Fenerbahçe peş peşe bombaları patlatmaya devam ediyor. Fenerbahçe bu defa da Geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ta forma giyen Batshuayi transfer etti. Sarı-lacivertli takım KAP'a transferi bildirirken futbolcunun maliyeti de ortaya çıktı.

Reklam
Reklam

Transfer sezonunun kapanmasına Kısa bir süre kala Fenerbahçe atağa kalktı. Sarı-lacivertli takım Geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ta forma giyen Michy Batshuayi kadrosuna kattı. Fenerbahçe'nin KAP’a yaptığı açıklama ile birlikte futbolcunun maliyeti de ortaya çıktı. Sarı-lacivertli takımdan yapılan açıklamada oyuncu ile 2 artı 1 yıllığına sözleşme imzalandığını belirtilirken Chelsea'ye bonservis bedeli olarak 3.5 milyon euro ödeneceği bildirildi.

Fenerbahçe'den yıllık 3 milyon euro alacak

Yeni transferini duyuran Fenerbahçe'nin KAP’a yaptığı açıklama şöyle oldu;

"Profesyonel futbolcu Michy Batshuayi- transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Chelsea FC kulübüne toplam transfer bedeli olarak 3.500.000 Avro ödenecektir." 2+1 yıllık sözleşme imzalanan oyuncuya ise 3 milyon Euro maaş ödenecek.