Batuhan Karacakaya'dan Acun Ilıcalı ve Nisa Bölükbaşı'na gönderme

TAKİP ET

Survivor 2022 All Star yarışması sona erdi ancak yankıları hala devam ediyor. Yarışmada Nisa'nın şampiyon olması bir çok yarışmacının tepkisini çekti. Tepki gösteren isimlerden biri de yarı finalde elenen Batuhan Karacakaya oldu. Batuhan da annesi de Acun Ilıcalı'ya yönelik çok sert açıklamalar yaparken özellikle annenin açıklamalarına ünlü televizyoncudan da yanıt geldi. Batuhan Karacakaya ise Avatar Atakan ile yaptığı canlı yayında yine Acun Ilıcalı ve Nisa Bölükbaşı'na gönderme yaptı.

Reklam
Reklam

Survivor 2022 All Star yarışmasının sona ermesine rağmen tartışmalar bitmedi. Özellikle Batuhan Karacakaya cephesinde bir türlü sular durmuyor. Geçtiğimiz günlerde annesinin “haksızlık yapıldı” açıklaması büyük yankı uyandırırken şimdi de Batuhan Karacakaya sosyal medyadan Avatar Atakan ile yaptığı paylaşımda Acun Ilıcalı ve Nisa Bölükbaşı’na göndermede bulundu.

Batuhan Karacakaya sessizliğini bozdu

Survivor All Star yarışmasından yarı finalde elenen Batuhan Karacakaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Benim de bir mektubum var" demişti. Acun Ilıcalı ise buna cevap olarak "Gereken cevabı veririz" ifadelerini kullanmıştı. Batuhan’dan mektup gelmeyince konu o şekilde kapanmıştı. Batuhan Karacakaya geçtiğimiz günlerde Avatar Atakan ile bir araya geldi. Atakan’ın oğlu Aslan ile vakit geçiren Batuhan, bu anları da sosyal medya hesabından paylaştı.

Acun Ilıcalı’ya gönderme

Ardından da Avatar Atakan ile bir video çekerek sosyal medya hesabından yayınlayan Batuhan Karacakaya,  "Neyse ki masada bir şampiyon var" ifadelerini kullandı. Batuhan Karacaka’nın bu sözlerinin Acun Ilıcalı ve Nisa Bölükbaşı’na gönderme olarak algılandı.