Batuhan karacakaya elendi mi? Survivor Batuhan Karacakaya neden gündem oldu?

TAKİP ET

TV8 ekranlarında yayınlanan Acun Ilıcalı ve Murat Ceylan'ın sunumuyla ekrana gelen Survivor All Star 20222de büyük finale doğru hızla yaklaşırken artık sayıları epey azalana yarışmacılar bireysel dokunulmazlık oyunlarına odaklanmış durumda. Bireysel performanslarıyla büyük finale adını yazdırmak isteyen yarışmacılar nefeslerini tuttu ve final heyecanını yaşamaya başladı.

Reklam
Reklam

TV8 ekranlarında yayınlanan Acun Ilıcalı ve Murat Ceylan’ın sunumuyla ekrana gelen Survivor All Star 20222de büyük finale doğru hızla yaklaşırken artık sayıları epey azalana yarışmacılar bireysel dokunulmazlık oyunlarına odaklanmış durumda. Bireysel performanslarıyla büyük finale adını yazdırmak isteyen yarışmacılar nefeslerini tuttu ve final heyecanını yaşamaya başladı. Yayınlanan her bölümüyle izlenme rekorları kıran Survivor All Star 20222de artık büyük finale sadece sayılı günler kaldı. Peş peşe şaşırtan elemelerin yaşandığı haftalarda büyük finale ve şampiyonluğa veda eden çok güçlü yarışmacılar oldu. Artık bireysel performansların konuştuğu yarışmada her bir oyun daha büyük önem kazandı ve mücadeleler daha hırslı hale geldi. Finalin güçlü adaylarından olan ve parkurlardaki performansıyla sık sık adından bahsettiren Batuhan Karacakaya ise bu akşam bir kez daha gündem oldu. Peki, Batuhan Karacakaya elendi mi, neden gündem oldu? Batuhan Karacakaya finale kaldı mı? İşte detaylar…

Batuhan Karacakaya Finalde

Büyük finale doğru geri sayım sürerken artık bireysel performansların konuştuğu Survivor All Star 2022’de dün oynanan dokunulmazlık oyununu Batuhan Karacakaya kazanmıştı. Bu akşam oynanan ikinci dokunulmazlık oyununu da kazanan Karacakaya, son dördü garantilemiş oldu. 

Batuhan Karacakaya Gündemde

Başarılı yarışmacı Batuhan Karacakaya’nın sosyal medyada gündem olmasının ardından ‘Batuhan Karacakaya neden gündem oldu, elendi mi?’, ‘Batuhan Karacakaya finale kaldı mı, gitti mi?’ gibi sorulara yanıt aranmaya başlandı. Survivor All Star 2022 kadrosunda gönüllüler takımında yer alan Batuhan Karacakaya yarışmaya devam ediyor. Parkur hızıyla başarısına başarı katan Karacakaya, bu akşam aldığı 2. dokunulmazlıkla adını son dörde yazdırdı. 

Survivor All Star 2022 Yarılmacıları

- Ayşe

- Nisa

- Batuhan

- Hikmet

- Adem