Batuhan Karacakaya yeni aşkını paylaştı! Ayşe Aslan'ın pozları olay

TAKİP ET

Survivor 2022 all-star Yarışmasındaki çıkışı ile tanınan Batuhan Karacakaya yeni sevgilisiyle konsere gitti. Konserden görüntüleri de sosyal medya hesabından paylaşan Batuhan'ın sevgilisi Ayşe Aslan olay oldu.

Reklam
Reklam

Survivor yarışmasının sevilen isimlerinden Batuhan Karacakaya, yeni bir aşka yelken açtı. Yeni sevgilisi Ayşe Aslan ile birlikte Hande Yener konseri izlemeye giden Batuhan konserden sevgilisiyle birlikte çekilen karelerini de paylaşmayı ihmal etmedi. Batuhan’ın yeni sevgilisi kısa sürede sosyal medyanın da gündemine oturdu. Ayşe Aslan isimli genç kadının sosyal medya paylaşımları olay.

Sosyal medyadan aşkını ilan etti

Sevgilisiyle birlikte Hande Yener konserini izlemeye giden Batuhan Karacakaya sosyal medya üzerinden aşkını ilan etti. Ayşe Aslan ve birlikte çekilmiş olan fotoğrafını paylaşan Batuhan Karacakaya üstüne çok aşk notunu düşmeyi de ihmal etmedi. Tabii ki Batuhan’ın yeni sevgilisini görenler genç kadının profilini hemen mercek altına aldı.

Sosyal medya pozları olay yarattı

Güzelliğiyle dikkat çeken Ayşe Aslan, aynı zamanda sosyal medya hesabından yaptığı iddialı paylaşımları ile de beğeni topladı. Batuhan Karacakaya hayranlarının da bir anda takibe aldığı genç kadının sosyal medya takipçi sayısı hızla artarken fotoğraflarına da beğeni ve yorum yağdı.