Bayram şekeri geldi! 5.000 TL'den fazla borcu olanlara 2 banka açıklama yaptı! 30 gün içinde borçlarınız kapanacak

TAKİP ET

Bayram öncesi son dakika açıklaması bankalar tarafından yapıldı. Bayram şekeri geldi! 5.000 TL'den fazla borcu olanlara 2 banka açıklama yaptı! 30 gün içinde borçlarınız kapanacak.

Reklam
Reklam

Bayram şekeri geldi! 5.000 TL'den fazla borcu olanlara 2 banka açıklama yaptı! 30 gün içinde borçlarınız kapanacak. Bankalara borcu olan vatandaşlar amacıyla yeni bir borç aktarımı kredisi kampanyası haberi geldi. Akbank ve Burganbank yeni kampanya ile vatandaşların karşısına çıkmış durumda. Bu kampanyaya girecek olan kişiler başvurularını yaparak süratli bir şekilde onay alabilecek.

Akbank kara listede ve kredi puanı sıfır olan vatandaşlara 20.000 TL ödeme yapıyor! Aylık ödeme yok! Paralar hemen hesapta





Akbank ve Burganbank doğrultusundan startı verilen borç transferi kredisinde 5.000 TL üstünde borcunuz varsa anında yararlanıyorsunuz.  Vatandaşlar bayram öncesinde borçlarını kapatma şansı elde ediyorlar. 2 banka üstünden kredi kullanacak olan kişiler, 50.000 TL'ye kadar alacakları bütün kredilerde 3 sene vadeye kadar prosedür yaparken, 100.000 TL üstündeki kredilerde gelir haline bakılarak onay verilmektedir ve 2 sene vadeli kredi kullandırılmaktadır. 


 

Burganbank borç kapatma kredisi veriyor


5.000 TL üstünde bankalara borcu olan vatandaşlar, güncel borçlarını kapamak istiyorlarsa, Burganbank üstünden müracaatlarını gerçekleştirerek, anında prosedür yapılabilir ve nakit kredi kullanabilir. 2 dakika içinde kredi müracaatının sonucunu öğrenebileceğiniz başvuru yaparak oturduğunuz yere yani size en yakın banka şubesine yalnızca kimliğinizle eş güdümlü giderek TC kimlik numaranız üstünden müracaat yapılabilirsiniz. Uygun faiz oranları ile eş güdümlü kredi kullanacak olan vatandaşlara,
Burganbank, 5000 TL ve haricinde de tüketici kredisi olanağı sağlamaktadır. Banka şubeleri üstünden kredi müracaatı yapacak olan vatandaşların sigortalı olarak çalışıyor olması halinde banka kredi onayı vermesi ardından banka bu vatandaşın sigortalılık haline bakacak ve son işyerinde 180 gün aylık sigorta primi yatıyor olması gerekmektedir.


 

Akbank borç kapatma kredisi ile vatandaşları mest ediyor


Akbank vatandaşların borçlarını kapatmaya devam ediyor. Bu vesile ile yeni kampanyalar dikkat çekiyor. Akbank'tan 20.000 TL'ye kadar borç kapatma kredisi alabilirsiniz. En yakın Akbank şubesine giderek başvuru yaparsanız 12 süresince taksitleri kolayca geri ödeme imkanınız oluyor.