Bayram sonrası kendi eviniz olsun! TOKİ Ziraat Bankası 0.49 faizli konut kredisi için düğmeye basıldı! Ev alacaklara müjde!

TAKİP ET

Ev fiyatları arttıkça vatandaşların ev sahibi olma hayali de azalmaktadır. Bununla ilgili harekete geçen TOKİ herkesin ev sahibi olması için yenilikler yapmaya başladı. Her yıl belirli indirimler yapan kurum bu sene rekor bir karar almıştır. En düşük faizle ev alabilmenin yolları haberin devamında! İşte ayrıntılar!

Reklam
Reklam

Bayram sonrası kendi eviniz olsun! TOKİ Ziraat Bankası 0.49 faizli konut kredisi için düğmeye basıldı! Ev alacaklara müjde! TOKİ Ziraat Bankasıyla yeni bir anlaşmaya giderek ev almak isteyen vatandaşlar için yeni bir fırsat sunmuştur. Buna göre 0,49 faizle ev alabilmek mümkün. Her yıl faizlerin düşürülmesiyle bu yıl gözler tekrar TOKİ'ye çevrildi. Yeni kararlarla 0,49 faiz daha da düşebilecek mi, merak konusu. Bu fırsattan yararlanabilmek için vatandaşların bazı şartları taşıyor olması gerekir. Çevre Bakanlığı'nın da destekleriyle bu yıl ev sahibi olanların sayısı artacak. 

TOKİ'nin piyango gibi fırsatları bu şehirlere vurdu! Ayda 1.500 TL taksitle 10 yıl ve 15 yıl vadeyle 2+1 ve 3+1 evler satışa çıkarıldı!



TOKİ'den 12 bin ev müjdesi geldi! Konut sahibi olacak İller belli oldu



TOKİ ön başvuru para iadesi ne zaman yatacak? TOKİ başvuru para iadesi nereden, nasıl alınır?




 

TOKİ'den Düşük Faizle Ev Alma Fırsatı


TOKİ vatandaşların ev sahibi olma hakkını gözeterek onlar için yeni bir anlaşmaya gitti. Buna göre Ziraat Bankası'ndan düşük faizle ev kredisi alınabilecek. Bunun için gereken şart ise başvuran kişinin üzerinde başka bir evin olmaması. Daha önce ev almış kişiler bu haktan yararlanamayacak. Hiç evi olmayan kişiler 120 aya varan vade farkıyla istenen miktarda konut kredisi çekebilecekler. Hesaplanan kredi miktarı kişilerin gelirlerine göre hesaplanacaktır. 



TOKİ evleri her bütçeye uygun evler inşa etmesiyle bilinmektedir. Bu evler 2+1 ve 3+1 olarak ayrılmaktadır. Her biri için istenen ön ödeme miktarı da farklılık gösterir. Ev sahibi olmak isteyen vatandaşların ön ödeme için gerekli olan nakitleri yoksa Ziraat Bankası bu konuda destek sağlamaktadır. Başvurularını gerçekleştiren kişilere anında ihtiyaç kredisi vererek ön ödeme işlemlerinin tamamlanmasını sağlamaktadır. 


 

Yeni Ev Alacaklara Sevindirici Haber


Son yılların ekonomik zorluklarından etkilenen kiracılar ev sahibi olabilmenin yollarını aramaktadır. TOKİ 100.000 üzerindeki vatandaşı ev sahibi yapabilmek için her yıl yeni konutlar inşa ediyor. İnşa ettiği konutları her bütçeden vatandaşın alabileceği imkanlarla sahibine ulaştırıyor. Böylece tam da hayallerinizdeki gibi bir ev alma fırsatını elde etmeniz mümkün hale gelecektir.