Bayram sonrası Perşembe ve Cuma günü! Hesaplara 30.000 TL ödeme yapılacak! Son gün açıklaması

TAKİP ET

Bayram sonrası Perşembe ve Cuma günü! Hesaplara 30.000 TL ödeme yapılacak! Son gün açıklaması yapıldı. Bankadan oluşturulan açıklama ile eş güdümlü anında hesaplarınıza ödeme alacaksınız.

Reklam
Reklam

Peş peşe açıklama yapıldı. Bayram sonrası Perşembe ve Cuma günü! Hesaplara 30.000 TL ödeme yapılacak! Son gün açıklaması... Banka hesaplarına 30.000 TL'ye kadar ödeme alacak olan vatandaşlar, özel bankalar vasıtasıyla verilebilecek olan tüketici kredisi kampanyalarına katılarak, süratli bir şekilde, Perşembe ve Cuma günleri bayram sonrasında ödeme alabilir. Startı verilen bu kampanyada 30000 TL, ödemelerde 3 sene vadeye kadar prosedür yapılacak ve nakit ödemesi olarak ilk taksit ödemenizde 3 ay ertelemeli olarak borçlarınızı ödemeye başlayacaksınız.  TEB, Finansbank ve Yapı Kredi bankası doğrultusundan başlatılan bu kampanyada kredi puanı 1300 üstünde olan yurttaşların kampanyaya katılabilmeleri onay verildi. 

Bayram lokumu geldi! TC kimlik kartı olan tüm vatandaşlara müjde! Nakit ihtiyacınızda 15.400 TL ödeme hesaplarınıza yatacak, netleşti



Cumhurbaşkanı Erdoğan gece yarısı imzayı attı! SGK-SSK-Bağkur 4A-4B ve 4C emekliye 4520 TL ödeme



SGK-SSK ve Bağkur'lu emekliye bayram evvelinde 1.600 TL ödeme hesaba yatıyor! Anında ATM'den çekiliyor



Kimlikle ödeme yapılıyor! Vakıfbank öğlen açıklamasında emekli maaşı alan vatandaşlara 9.000 TL veriyor



Son dakika haberi geldi! Bayram ödemeleri başladı! 9.000 TL'ye yakın para hesapta! Asgari ücretli, SGK Bağkur'lu emekli, kamu çalışanı, işsizler...




 

TEB, Finansbank ve Yapı Kredi bankası üzerinden 30.000 TL İhtiyaç Kredisi Başvurusu Nasıl yapılır?


30.000 TL ödeme alacak olan kişilere, TEB, Finansbank ve Yapı Kredi bankası üstünden 30000 TL kredi müracaatı gerçekleştirmek istiyorsa, bankaların kredi politikalarına makul bir müşteri olması gerekiyor. Kredi müracaatı yaptıktan anında sonra banka sizlere süratli bir şekilde kredi sonucunu verecek, onaylanan tutar, anında aynı gün içerisinde öğrenebileceksiniz. 



Bankaların SMS Kredi servislerini kullanarak süratli birşekilde müracaat yapabileceğiniz gibi bu bankalar üstünde hesabı olan vatandaşlar, banka hesapları üstünden almış oldukları internet şifreleriyle eş güdümlü bankaların mobil uygulamalarına giriş yapabilir, buradan hem bankacılık işlemlerini hemde tüketici kredisi kullanma işlemlerini basit bir şekilde gerçekleştirebiliyorlar.