Bayram trafiği bugünden başladı! İstanbullular erken saatte yollara düştü

TAKİP ET

9 Temmuz cumartesi günü başlayacak olan Kurban Bayramı tatili 9 güne çıkarılmıştı. Bayram tatili öncesinde İstanbul'da vatandaşlar yollara düştü. Bu sabah saatlerinden itibaren TEM otoyolunda yoğunluk oluşurken özellikle yarın yolların daha yoğun olacağı tahmin ediliyor.

Reklam
Reklam

İstanbul’da bugünden itibaren Bayram tatili yoğunluğu başladı. Sabah saatlerinde vatandaşlar memleketlerine ya da tatile gitmek için yollara düşerken TEM otoyolunda zaman zaman yoğunluk oluştu.

Erken saatlerde yollara düştüler

İstanbul'da bu sabah vatandaşlar erken saatlerde yollara düştü. Bayram tatilinin 9 güne çıkarılması ile birlikte memleketine ya da tatile gitmek isteyenler trafiğe kalmamak için sabah saatlerinde yola çıkarken zaman zaman TEM otoyolu Sultanbeyli Mevkii Ankara istikametinde yoğunluk oluştu.

Bayramda 9 gün tatil

Kurban Bayramı bu yıl 9 Temmuz cumartesi günü başlıyor. 12 Temmuz'da Bayram sona erecek ancak hemen ardından 15 Temmuz resmi tatil olması dolayısı ile Bayram tatili 9 gün yapılmıştı. Kamu Kurum ve kuruluşlarında çalışanlar bu süre içerisinde idari izinli sayılacak. Özel sektör çalışanları ise yıllık izinlerini ekleyerek 9 günlük Bayram tatili yapıyor. Bu sebeple birçok kişi İstanbul'u terk ediyor. Özellikle Kurban Bayramı boyunca İstanbul'da hem trafik hem de insan yoğunluğunun azalacağı tahmin ediliyor.