Bayram yoğunluğu başladı! 43 ilin geçiş güzergahı

TAKİP ET

Ramazan Bayramı için farklı şehirlere gidenler ve memleketlerine gidecek olan vatandaşlar yola koyulmaya başladı. 43 ilin geçtiği güzergahta dün gece saatlerinde yoğun bir trafik yaşandı. Trafik yoğunluğunun havadan görüntülendiği 43 ilin geçiş güzergahı Kırıkkale…

Reklam
Reklam

Bayram dolayısıyla farklı bir şehre ya da memleketlerine gitmek isteyen birçok ilden vatandaşın geçiş güzergahı Kırıkkale’de ‘Kilit kavşak’ yoğunluğu oluşturdu.
Trafik yoğunluğu dün akşam saatlerinde başladı ve gece yarısına kadar devam etti. Yoğunluğun özellikle de Ankara – Samsun kara yollarında olduğu görüldü. 43 ilin geçiş güzergahını oluşturan bölgede drone ile havadan görüntü alındı.
Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü tedbirler aldı
Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı bulunan polis ekipleri yoğunluğa karşı aldığı tedbirlerle hararetli şekilde çalışmalarını sürdürüyor.
Polis ekipleri kavşaklardaki trafik akışını kontrol altına alarak rahatlatmaya çalışırken sürücülerin de dikkatli seyretmelerini istedi. Bazı kavşaklarsa beton bariyerlerle kapatılarak araç trafiğinin rahat seyretmesi sağlanmaya çalışıldı.