Bayramda hangi diziler yok 2022? Ramazan Bayramı'nda hangi diziler ara verecek, yayınlanmayacak?

TAKİP ET

Ramazan Bayramı yavaş yavaş yaklaşmaya devam ederken televizyon ekranlarının sevilen ve ilgi ile takip edilen dizilerinden bazıları da ara vermeye hazırlanıyor. Bayram arası verecek olan diziler izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki, Bayramda hangi diziler yok 2022? Bayramda hangi diziler yayınlanmayacak? 2022 Ramazan Bayramı'nda ara verecek diziler haberimizde…

Reklam
Reklam

Ramazan Bayramı için artık sayılı günler kaldı. Birçok kişi bayramda tatil planı yaparken televizyon ekranında yayınlanan dizilerden bazıları da ara vermeye hazırlanıyor. Ramazan Bayramını evde geçirmeye hazırlanan TV ekranlarında neler olduğunu merak eden izleyiciler ise 2022 Bayramda hangi diziler yok sorusuna yanıt arıyor. Peki, Ramazan Bayramı'nda hangi diziler yayınlanmayacak? 2022 Ramazan Bayramı'nda hangi diziler ara veriyor? Bayramda hangi diziler yok 2022?

Bayramda hangi diziler yok 2022?

Ramazan Bayramı bu yıl 2 Mayıs Pazartesi günü başlayacak ve 4 Mayıs Çarşamba günü sona erecek. Ramazan Bayramı öncesinde birçok kişi Bayramda televizyon ekranında neler olacağını hangi dizilerin yayınlanıp hangi dizilerin ara vereceğini merak ediyor. Ramazan Bayramı'nda bazı diziler bir haftalık ara vermeye hazırlanırken bazı diziler ise 2 hafta ekranda olmayacak. Özellikle reytingleri yüksek olan diziler uzun süre ara vermeyi planlıyor. Sezon finali öncesinde oyuncular kısa bir tatil yapmak isterken dizilerin 2 haftalık bölümleri çekilmiyor.

2022 Ramazan Bayramı hangi diziler ara veriyor?

Televizyon ekranlarında çok sevilen tüm diziler Ramazan Bayramı'nda araya giriyor. Birçok dizi 2 hafta boyunca ekrana gelmezken bazı diziler bir haftalık aranın ardından yeniden izleyici karşısına çıkacak. 2022 Ramazan Bayramı'nda Ara veren dizilerin listesi şöyle;
Yargı – Kanal D
Teşkilat – TRT1
Alparslan: Büyük Selçuklu – TRT 1
Üç Kuruş – Show TV
Yasak Elma – FOX
Evlilik hakkında herşey – Fox Tv
Kuruluş Osman – Atv
Kara Tahta – TRT 1
Sadakatsiz – Kanal D
Baba Dizisi Show Tv
Üç Kız Kardeş Kanal D
Anneler – TRT 1
Akrep – Star TV
Alev Alev – Show TV
Arka Sokaklar – Kanal D
Bir Zamanlar Kıbrıs – TRT 1
Camdaki Kız – Kanal D
Kanal D ekranlarının sevilen dizisi yargı bu hafta pazar akşamı ekrana gelmeyecek. Yargı dizisinin yeni bölümü 8 Mayıs 2022 pazar akşamı ekranda olacak. Aynı şekilde teşkilat dizisi de bu hafta pazar akşamı yayınlanmayacak ancak 8 Mayıs'ta izleyici karşısına çıkacak.