Bayramda kargolar açık mı? Bayram tatilinde kargolar çalışıyor mu?

TAKİP ET

Ramazan Bayramı için artın sadece sayılı günler kalırken bayram tatilinin süresi dışında merak edilen pek çok soruya yanıt aranmaya devam ediliyor. Araştırılan konuların başında ise bayramda kargoların açık olup olmadığı yer alıyor.

Reklam
Reklam

Ramazan Bayramı için artın sadece sayılı günler kalırken bayram tatilinin süresi dışında merak edilen pek çok soruya yanıt aranmaya devam ediliyor. Araştırılan konuların başında ise bayramda kargoların açık olup olmadığı yer alıyor. Bayram tatilinde kargoların açık olup olmayacağı sorusu gündemdeki yerini korurken özellikle bayramın birinci günü kargoların hizmet verip vermeyeceği merak ediliyor. Peki, bayramda kargolar açık mı? Bayram tatilinde kargolar çalışıyor mu? Bayramın birinci günü kargolar açık mı? İşte detaylar…

Bayramda Kargolar Çalışıyor Mu?

Ramazan Bayramı için sadece sayılı günler kalırken bayram tatilinin kaç gün olacağının yanı sıra bayramda kargoların çalışıp çalışmayacağı konusu da merak ediliyor. Bu yıl 2 Mayıs tarihinde başlayacak olan Ramazan Bayramı, 4 Mayıs tarihinde sona erecek. Bayramda kargoların çalışması beklenmiyor. Kargoların 2 Mayıs tarihinden 5 Mayıs tarihine kadar kapalı olacağı düşünülüyor. Ancak küçük çaplı kargo şirketleri hakkında detaylı bir bilgi bulunmuyor.


Bayramda Hangi Kargo Şirketleri Çalışmayacak?

Kargo şirketleri daha önceden ulaşmış olan gönderiler için bayram öncesindeki 30 Nisan Cumartesi tarihine kadar teslim edilmemiş olan gönderilerin bayramdan sonra teslim edileceğini duyurmuştu. Ramazan Bayramı boyunca çalışmayacak olan kargo şirketlerinin isimlerini aşağıda bulabilirsiniz.

-    Yurtiçi Kargo

-    Sürat Kargo

-    MNG Kargo

-    Aras Kargo

-    UPS Kargo

-    AGT Kargo

-    PTT Kargo

Kargoların çalışma durumu ile ilgili detaylı bilgilere kargo şirketlerinin iletişim numaralarını arayarak ulaşabilirsiniz.