Bayramda verilen ikramiyeyi yetersiz bulan emeklilere flaş müjde verildi! SGK-SSK ve Bağkur'lu emekliye 6.100 TL anında cüzdanlara girecek!

TAKİP ET

Emekli ikramiyesi bilindiği gibi vatandaşların hesaplarına yattı. Fakat artan enflasyon rakamları sonrası ikramiyeler tuz buz oldu eridi gitti. Son dakika haberine göre ikramiyeyi yetersiz bulan emeklilere 6.100 TL müjdesi verildi. İşte haberimizin detayları

Reklam
Reklam

Bayramda verilen ikramiyeyi yetersiz bulan emeklilere flaş müjde verildi! SGK-SSK ve Bağkur'lu emekliye 6.100 TL anında cüzdanlara girecek! Emekliler bağlamında bankalar nakit avans sağlıyorlar. Bu 6.100 TL ve üstünde nakit avans limiti ne başvuru etmek isteyen vatandaşlar, hemen kamu bankalarından ya da özel bankalar üstünden bu kampanya yönünden başvuru işlemlerini gerçekleştirebilir. 3 sene vadeye kadar tespit edilen vakit içinde alabilirsiniz. 

SSK-SGK'lı ve Bağkur'lu emekli olanlar 14.000 TL nakit başvurusu yapıyor! Banka hesaplarına hemen yatıyor!


Emekliye 5-15 Mayıs arasında 3.500 TL ödeme yapılıyor! Nakit para için koşullar açıklandı


Denizbank 50 bin TL Nakit Vereceğini Açıkladı! İhtiyacı Olanlara Anında Nakit İmkanı


Halkbank Uygulamasını Cep Telefonuna İndirenlere 300 TL Nakit Hediye Ediliyor!


SGK'dan büyük müjde! Nakit ihtiyacı olan vatandaşalar bankalardan...




Halkbank 6.100 TL tüketici kredisi kampanyası


Halkbank üstünden emekli maaşı alan vatandaşlar, 6.100 TL artı para başvuru işlemlerini gerçekleştirebiliyor.  Halkbank üstünden artı para alabilmek isteyen vatandaşlar banka hesapları üstünden soracakları internet bankacılığı parolası ile birlikte 6.100 TL ve üstünde nakit kredi ya da nakit avans limiti başvuru işlemlerini yerine getirebiliyor.
 

Denizbank 6.100 TL nakit avans kampanyası 


6.100 TL bağlamında tüketici kredisini 3 sene vade alternatifi şeklinde sunmasıyla gündemdeki konumunu koruyan Denizbank, başka taraftan 6.100 TL artı para başvuru işlemlerini gerçekleştirecek vatandaşlara 3 dakika içinde netice veriyor. 


 

Burganbank 4000 TL nakit avans kampanyası 


Burganbank 6.100 TL ve üstünde artı para başvuru prosedürlerini yapmak isteyen vatandaşlara Vakıfbank mobil programı üstünden prosedür gerçekleştirerek basitlik sağlamaya çalışıyor. Emekli maaşlarını banka üstünden almanız durumunda Burganbank mobil programına girerek buradan artı para başvuru prosedürlerinizi yapabilirsiniz.


 

Nakit avans


Nakit avans, Bankaların kullanıcılarına sunmuş bulunduğu kart limiti kadar kısa vadeli bir nakit kredidir. Kredi kartınız üzerinden kullanmış bulunduğunuz nakit avans faiz seviyesi yüksek olması nedeniyle ilk tercih olarak seçeneklere girmiyor. Nakit avans ile gündelik acil para gereksinimlerinizi anlık gidermiş olabilirsiniz ama yüksek faiz ve dosya masrafları geri ödemeniz halinde daha çok nakit kayıbına yol açacaktır.



Kredi kartınız üzerinden rastgele bir nakit avans müracaatı yapmadan evvel kullanıcıların faiz oranlarını dosya masraflarını öğrenmeleri geri ödeme sürecinde kullanıcıları rahatlatacaktır. Kullanıcıların acil nakit gereksinimlerini karşılamak amacıyla bu alternatifi kullanmalarının doğru olup olmadığının muhasebesini yapmaları gerekir.