BBC One Showtrial dizi konusu ve oyuncu kadrosu

TAKİP ET

Dijital platformlardaki dizileri özellikle takip eden izleyiciler için son zamanların yoğun ilgi gören dizisi Showtrial önerilmektedir. Showtrial dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu araştırılmaktadır. Showtrial dizisi hakkında merak edilenler detaylarıyla haberimizde yer almaktadır

Reklam
Reklam

BBC One tarafından çıkarılan Showtrial dizisi 5 bölümden oluşmaktadır. Line of Duty, Bodyguard ve Vigil gibi son yılların popüler dizilerini kamuoyunun önüne sunan World Productions, BBC One ortaklığı ile yeni bir maceranın içine giriş yapıyor. Biraz kara mizah, biraz adaletsiz toplumsal ilişkiler, üst kesim-alt kesim, biraz da kopyala yapıştır senaryosu ile suç-polisiye dünyasının içine girerken Showtrial’ın keskin akıbetini izleyicilerin beğenisine bırakıldı. 

Showtrial dizi konusu

Mezuniyet balosunda, garson olarak geceye katılan Hannah Ellis isimli genç kızı öldürmekle hüküm giyen Talitha, konu hakkında suskunluğuna devam etmektedir. Olay hakkında bildiklerini söylemeyen ve sırları saklamaya devam eden Talitha konuşmamakta diretiyor. 

Talitha, babasının yüksek kademeli avukatlarını kabul etmeyip işinde başarılı sayılmayan bir avukatı bünyesine almıştır.  Talitha’nın sonu olacak gibi gözükmektedir. Günler, haftalar sonra olay mekanizması bir bir çözülmeye başladığında, tahminlerinize ilaveten diğer pek çok faktörün de devrede olduğu hissedilecektir. Talitha’nın yakın arkadaşı Dhillon’un yanı sıra sisteme etki eden pek çok detay ortaya çıkacaktır.

Showtrial dizi fragmanı

Showtrial dizi oyuncu kadrosu ve karakterler

Celine Buckens – Talitha Campbell

Tracy Ifeachor – Cleo Roberts

Joseph Payne – Dhillon Harwood

Abra Thompson – Hannah Ellis

Rebecca Grant – Niche Barie

Claire Lams – Andrea Ellis

Sinéad Keenan – DI Paula Cassidy

Christopher Hatherall – DC Andy Lowell

Sharon D. Clarke – Virginia Hoult 

BBC dizisi polisiye dizisi Showtrial dizisi Showtrial konusu