BBP Liderinden halka tasarruf önerisi: Toplu hayvan kestirip etini alıyorum

TAKİP ET

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, katıldığı bir progtamda halka tasarruf önerilerinde bulundu. Kasaptan el almadığını belirten Destici, tolu hayvan kestirdiğini ve onun etini aldığını söyledi. Destici'nin bu sözleri sosyal medyada olay oldu.

Reklam
Reklam

Bir canlı yayın programına katılan Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Destici'nin konuşmasında en çok dikkat çeken yer ise tasarruf önerileri oldu. Tasarruf etmek için kasaptan el almadığını toplu hayvan kestirerek etini oradan temin ettiğini söyleyen Destici'nin sözleri sosyal medyanın gündemine düştü.


Döviz kurlarında yaşanan dalgalanmalar sonrasında gelen fiyat artışlarını ele alan BBP lideri Destici, konuyla ilgili açıklamalar yaparken kendisinin de çok tasarruflu bir hayat sürdürdüğünü anlattı. 9 kişilik bir ailede yaşadığını belirten Destici, bir yandan da çiftçilik yaptığını aktardı ve elma, pekmez gibi ürünleri kendisinin ürettiğini ve çalışarak ürettiği ürünleri tükettiğini söyledi.

"ETİ KASAPTAN ALMAM"

Kasaptan et almadığını köyde toplu hayvan kestirip eti o şekilde temin ettiğini belirten Destici, bir et için kasaba 100 lira vermek istemediğini dile getirdi. Kuzu veya dana olarak toplu hayvan kestirerek et ihtiyaçlarını o şekilde karşılamayı daha doğru bulduğunu söyleyen Destici, tasarrufa çok dikkat ettiğini sözlerine ekledi. 

 

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici tasarruf önerisi