Behzat Ç. Çekiç ve Gül oyuncu kadrosu! Behzat Ç. Çekiç ve Gül savcısı kim?

TAKİP ET

Yayınlandığı döneme damga vuran Behzat Ç. dizisi yeni sezonuyla sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Alışılmışın dışında bir yapım olan ve yayınlandığı dönemde kısa sürede ilgi gören dizinin yeni sezonu için nefesler tutuldu. Blu TV'de yayınlanacak olan Behzat Ç.'nin yeni sezonuyla ilgili merak edilen pek çok detay var. Bunların başında ise dizinin oyuncu kadrosu geliyor.

Reklam
Reklam

Yayınlandığı döneme damga vuran Behzat Ç. dizisi yeni sezonuyla sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Alışılmışın dışında bir yapım olan ve yayınlandığı dönemde kısa sürede ilgi gören dizinin yeni sezonu için nefesler tutuldu. Blu TV’de yayınlanacak olan Behzat Ç.’nin yeni sezonuyla ilgili merak edilen pek çok detay var. Bunların başında ise dizinin oyuncu kadrosu geliyor. Çekiç ve Gül: Behzat Ç. adıyla yeni sezona hazırlanan dizinin oyuncu kadrosu merak konusu. Yeni sezonun başlayacağı tarihi ve oyuncu kadrosunda kimlerin olacağını merak eden Behzat Ç. izleyicisi özellikle savcı karakterine kimin hayat vereceğini de merakla araştırıyor. Peki, Behzat ç. yeni sezon ne zaman? Behzat Ç. Çekiç ve Gül oyuncu kadrosunda kimler var? Behzat Ç. savcı kim? İşte detaylar…

Behzat Ç Yeni Sezon Oyuncu Kadrosu

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi dizisinin başrolünde Erdal Beşikçioğlu ve Gökçe Eyüboğlu yer alacak.Dizide Erdal Beşikçioğlu, Behzat Ç. isimli bir başkomiseri canlandıracak. Gökçe Eyüboğlu ise savcı Belgin’e hayat verecek. 

Behzat Ç Yeni Sezon Ne Zaman Başlıyor?

Blu TV ekranlarında sevenleriyle buluşacak olan Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’nin yeni sezon ilk fragmanı yayınlandı. Ancak dizinin başlayacağı tarihle ilgili herhangi bir bilgiye yer verilmedi. Çok yakında sevenlerinin karşısına çıkması beklenen dizinin çekimlerinin ise önümüzdeki günlerde başlaması bekleniyor. 

Erdal Beşikçioğlu’ndan Açıklama

Behzat Ç.’nin yeni sezonda da aynı kadroyla devam edeceğini açıklayan ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu, ‘Ufak tefek yeni kadromuzda olacak. Bizi ikna etmek hiç zor değil. Yazılı bir metin içerisinde gördüğünüz zaman hikayeyi, o sizi etkiliyorsa bütün sanatçılar için yeterlidir.’ dedi.