Behzat Ç Harun neden yok? Behzat Ç Harun kimdir, gerçek adı ne?

TAKİP ET

Yeni sezonda yepyeni bölümleri ile ekrana gelmeye hazırlanan Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi ile ilgili tüm detaylar araştırılıyor. İlk okuma provası için toplanan oyuncular arasında yer almayan 2 isim izleyicinin dikkatini çekti. Behzat Ç. hayranları dizinin tekrar geri dönmesine sevinirken kadroda yer almayacak olan 2 isim için üzülüyor. Yeni sezonda yer almayacak isimlerden biri dizinin sevilen karakteri Harun.

Reklam
Reklam

Yeni sezonda yepyeni bölümleri ile ekrana gelmeye hazırlanan Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi ile ilgili tüm detaylar araştırılıyor. İlk okuma provası için toplanan oyuncular arasında yer almayan 2 isim izleyicinin dikkatini çekti. Behzat Ç. hayranları dizinin tekrar geri dönmesine sevinirken kadroda yer almayacak olan 2 isim için üzülüyor. Yeni sezonda yer almayacak isimlerden biri dizinin sevilen karakteri Harun. BluTV ekranlarında sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanan Behzat Ç. için heyecan dorukta. Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’nin okuma provaları başladı. Okuma provası için bir araya gelen oyuncu kadrosunda yer almayan 2 isim ise izleyicinin dikkatini çekti. Yeni sezonda oyuncu kadrosunda yer almayacak isimlerden biri Harun. Peki, Behzat Ç Harun neden yok? Behzat Ç Harun yeni sezonda olacak mı? Behzat Ç Harun kimdir, gerçek adı nedir? İşte tüm merak edilenler…

2 Oyuncu Kadroda Yer Almayacak

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’nin okuma provaları başladı. BluTV’de hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan efsane dizi Behzat Ç.’nin yeni sezonunda o iki isim yer almayacak. Dizinin sevilen karakterlerinden Erzüment Çözer’e hayat veren Nejat İşler’in yeni bölümlerde olmayacağı bilgisine ulaşıldı. Yeni sezonda oyuncu kadrosunda yer almayacak isimlerden biri de izleyicinin severek izlediği Harun karakteri. Harun karakterine can veren Fatih Artman'ın d’ Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi dizisinde rol almayacağı öğrenildi.

Fatih Artman Kimdir?

1988 yılında Ankara’da dünyaya gelen ünlü oyuncu Fatih Artman, ilkokul ve lise eğitimini Gazi Mahallesi’nde tamamladı. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Ana Sanat Dalı Oyunculuk Bölümü’nden mezun olan Fatih Artman, ilk televizyon deneyimini Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisinde hayat verdiği Harun karakteriyle yaşadı. Ünlü oyuncu, Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, Leyla ile Mecnun, Beş Kardeş, Son Destan, Vatanım Sensin, Jet Sosyete, Menajerimi Ara, Bir Başkadır, Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm, Behzat Ç. Ankara Yanıyor, Ekşi Elmalar, Bana Masal Anlatma, Tatlım Tatlım, Kırık Kalpler Bankası, Cingöz Recai: Bir Efsanenin Dönüşü, Aşkın Gören Gözlere İhtiyacı Yok, Azizler ve Aile Arasında adlı dizi ve filmlerde rol almıştır.