Behzat Ç. yeni sezon geliyor! Behzat Ç. dizisi ne zaman başlayacak? Nerede yayınlanacak?

TAKİP ET

Behzat Ç. hayranlarına müjdeli haber geldi. Erdal Beşikçioğlu, final yapan Hakim dizisi sonrasında yeni müjdeyi paylaştı. Peki, Behzat Ç. yeni sezon ne zaman başlıyor? Behzat Ç yeni bölümler ne zaman yayınlanacak? Behzat Ç nerede yayınlanacak?

Reklam
Reklam

Televizyon ekranlarının en sevilen ve Unutulmaz dizileri arasında yer alan Behzat Ç. Yeniden ekrana dönüyor. Geniş hayran kitlesine sahip olan dizinin yeni sezonları geçtiğimiz yıllarda Blu TV ekranlarında yayınlanmıştı. Dizinin yeni sezonu için Müjdeli haberi başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu mı verdi. Peki Behzat Ç. yeni sezon ne zaman başlayacak? Behzat Ç yeni bölümler ne zaman?
 

Behzat Ç yeni sezon yeni bölümler ne zaman?

Behzat Ç dizisinin başrolü Behzat Amir olarak tanınan Erdal Beşikçioğlu Müjdeli haberi duyurdu. ATV ekranlarında yayınlanan hakim dizisi final yapan Erdal Beşikçioğlu yaptığı açıklamada Behzat Ç. dizisi ile ilgili önemli bilgiler verdi. Bugüne kadar 2 farklı sezonu yayınlanan kadrosu da değişen dizi her iki haliyle de çok sevilmişti. Yeni sezonun geleceğini duyuran Erdal Beşikçioğlu, Aynı kadro ile dizinin devam edeceğini açıkladı. Ufak tefek değişiklikler olacağını Ancak genel anlamda kadronun aynı kalacağını belirten Beşikçioğlu, hayranlarına Müjdeli haberi vermiş oldu.
 

Behzat Ç yeni sezon nerede yayınlanacak?

2010-2013 yılları arasında Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Behzat Ç. izleyiciler tarafından çok Sevilmiş ti. Dizinin yeniden ekrana dönmesi için defalarca kampanya yapıldı. Behzat Ç dizisi 2019 yılında bu defa Blue TV'de yayınlandı. Heyecanla beklenen Fenomen dizinin yeni bölümleri yine Blue TV'de yayınlanacak.

Behzat Ç yeni sezon tarihi ise henüz açıklanmadı.