Bein Connect Hayaller ve Hayatlar dizisi nerede çekiliyor? Hayaller ve Hayatlar dizisi çekim yerleri

TAKİP ET

Bein Connect'te yayınlanacak Hayaller ve Hayatlar dizisinin çekim yerleri dizi severlerin gündeminde yer alıyor. İnsanlar Hayaller ve Hayatlar dizisi çekim mekanları neresi? Hayaller ve Hayatlar dizisi hangi mahallede çekiliyor? Bein Connect Hayaller ve Hayatlar dizisi nerede çekiliyor? gibi soruların cevabı arıyor. İşte soruların cevapları...

Reklam
Reklam

Bein Connect’te yayınlanacak Hayaller ve Hayatlar dizisinin güçlü oyuncu kadrosu ve sıradışı hikayesi dizi severlerin ilgisini hemen çekmeyi başardı. Yakında izleyenlerle buluşacak olan dizi hakkında merak edilen bir başka konu da dizinin çekildiği mekanlar oldu. Seyircilerden büyük bir ilgi gören Hayaller ve Hayaller dizisinin nerede çekildiğini öğrenmek isteyen dizi severler arama motorlarını yoğun bir şekilde meşgul ediyor. Peki Bein Connect Hayaller ve Hayatlar dizisi nerede çekiliyor? 
Bein Connect Hayaller ve Hayatlar Dizisi Nerede Çekiliyor?
Bein Connect platformunda yakında başlayacak olan Hayaller ve Hayatlar dizisinin oyuncu kadrosunda Aybüke Pusat, Özge Gürel, Ekin Mert Daymaz, Serkay Tütüncü, Melisa Aslı Pamuk, Yeşim Ceren Bozoğlu, Yusuf Çim ve Halil İbrahim Kurum gibi önemli isimler yer alıyor. Yönetmenliğini Altan Dönmez’in yaptığı, NG Medya’nın yapımcılık görevini üstlendiği ve senaryosunu Yelda Eroğlu’nun yaptığı Hayaller ve Hayatlar dizisinin çekim yerleri merak ediliyor. 
Hayaller ve Hayatlar dizisinin çekimlerinin İstanbul’un çeşitli semtlerinde gerçekleştirildiği öğrenildi. Çeşitlilik amacıyla farklı mekanların tercih edildiği dizinin çekimlerinin İstanbul’da yapılmasının ekonomik olarak avantajlar sağladığı ve oyuncuların ulaşım konusunda daha az sorun yaşaması sebebiyle tercih edildiği ifade ediliyor. Hayaller ve Hayatlar dizisinin çekildiği mahallelerin nereler olduğu ise dizi henüz başlamadığı için belli olmadı. 
Toplamda 13 bölümden oluşacak olan Hayaller ve Hayatlar dizisinin çekimleri an itibariyle devam ediyor. Dizi hakkında son dakika gelişmeleri olduğu takdirde haberimizde bu bilgilere yer vereceğiz.

Bein Connect Hayaller ve Hayatlar yeni dizi Hayaller ve Hayatlar çekim yerleri Serkay Tütüncü Özge Gürel Aybüke Pusat