Bein Sports Çaykur Rizespor Beşiktaş ( BJK ) canlı izle

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig'in 20. hafta maçında Çaykur Rizespor Beşiktaş ile sahasında karşı karşıya gelecek. Futbol severler ise internet üzerinden Bein Sports Çaykur Rizespor Beşiktaş canlı izle terimlerini araştırıyor. Peki Çaykur Rizespor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Yanıtı haberimizde...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 20. hafta maçında Çaykur Rizespor Beşiktaş ile evinde karşı karşıya gelecek. Süper Lig’de oynadığı son maçta lig ikincisi Konyaspor’a 1-0 kaybederek taraftarını üzen Beşiktaş Çaykur Rizespor deplasmanında kazanarak kötü gidişine artık son vermek istiyor. Öte yandan Süper Lig’de son haftalara kadar son sırada yer alan fakat üst üste aldığı galibiyetler sayesinde üst sıralara tırmanmaya başlayan Çaykur Rizespor Beşiktaş’ı yenerek 3 puanı hanesine yazdırmak istiyor. Futbol severler ise Çaykur Rizespor Beşiktaş maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını yoğun bir şekilde meşgul ediyor. 
Çaykur Rizespor Beşiktaş Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda Olacak?

Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında oynanacak olan Çaykur Rizespor Beşiktaş maçı bugün saat 19.00’da Çaykur Didi Stadı’nda gerçekleşecek. Bu önemli karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 1 ekranlarında canlı olarak futbol severlerle buluşacak.
Çaykur Rizespor Beşiktaş Maçının Hakem Kadrosu Açıkladı
Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında oynanacak olan Çaykur Rizespor Beşiktaş maçının hakem kadrosu açıklandı. Kritik karşılaşmada Alper Ulusoy düdük çalacak. Ulusoy’un yardımcılıklarını Emre Eyisoy ve İlker Takpak üstlenecek. Maçın VAR koltuğunda ise Özgüç Türkalp oturacak.
Beşiktaş’ta 8 Eksik Bulunuyor
Spor Toto Süper Lig’in 20. hafta maçında deplasmanda Çaykur Rizespor ile kozlarını paylaşacak olan Beşiktaş’ta 8 eksik bulunuyor. Siyah beyazlı takımda Necip Uysal, Serdar Saatçi, Can Bozdoğan, Salih Uçan, Güven Yalçın, Oğuzhan Özyakup, Rachid Ghezzal ve Mehmet Topal bu akşam oynanacak mücadelede sahada yer almayacak.
Rize’de 2 Eksik Var
Spor Toto Süper Lig’de bu akşam Beşiktaş’ı konuk edecek olan Çaykur Rizespor’da 2 eksik bulunuyor. Karadeniz ekibinde Yannick Bolasie ve Loic Remy Beşiktaş maçında forma giyemeyecek.
Rize ile Beşiktaş 42. Kez Karşılaşıyor
Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında oynanacak olan Çaykur Rizespor Beşiktaş mücadelesinde taraflar 42. kez kozlarını paylaşacak. Geride kalan 41 maçta 27 kez Beşiktaş, 7 kez Çaykur Rizespor galip geldi. 7 maçta ise taraflar birbirine üstünlük kuramadı.
Çaykur Rizespor Beşiktaş Muhtemel 11’ler
Çaykur Rizespor:
Tarık, Cemali, Holmen, Selim, Baiano, Deniz Hümmet, Djokovic, Umar, Sabo, Boldrin, Pohjanpalo
Beşiktaş: Ersin, Welinton, Vida, Montero, Rosier, Rıdvan, Josef, Necip, Emirhan İlkhan, Güven, Batshuayi
Çaykur Rizespor Beşiktaş Canlı İzle
Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında oynanacak olan Çaykur Rizespor Beşiktaş maçı 9 Ocak Pazar günü saat 19.00’da Çaykur Didi Stadyumu’nda oynanacak. Bu kritik karşılaşma Bein Sports 1’den canlı olarak izleyenlerle buluşacak.  Karşılaşmayı ücretsiz olarak takip etmek isteyen taraftarlar ise internet üzerinden maç yayını yapan siteleri araştırmaya başladı. Fakat bu sitelerde virüs olması ve yasa dışı bir iş yaptıkları nedeniyle  futbol severlerin Çaykur Rizespor Beşiktaş maçını kesintisiz ve yüksek görüntü kalitesinde izlemeleri için Bein Sports abonesi olmaları gerekiyor.  Bunun dışında BeinConnect üzerinden bu karşılaşmayı satın alarak izlemek de mümkün.
Çaykur Rizespor Beşiktaş maçını izlemek için tıklayınız
 

Çaykur Rizespor Beşiktaş Rize BJK canlı izle Bein Sports Spor Toto Süper Lig