Bektaş Dolu kimdir? Garip Bülbül Neşet Ertaş filmi başrolü mü oldu?

TAKİP ET

Neşet Ertaş'ın hayatını konu alacak olan Garip Bülbül Neşet Ertaş isimli filmde başrol oynayacağı iddia edilen Bektaş Dolu herkes tarafından merak ediliyor. 27 Haziran Pazartesi günü başlayacak olan çekimler öncesinde arama motorunda Bektaş Dolu kimdir sorusuna yanıt aranıyor. Peki, Bektaş Dolu kimdir, kaç yaşında? Bektaş Dolu Neşet Ertaş filminde başrolü oynayacak?

Reklam
Reklam

Bektaş Dolu kimdir, Kaç yaşında? Bektaş Dolu Neşet Ertaş filminde başrol mü oynayacak? Türk halk müziğinin önde gelen isimlerinden olan Neşet Ertaş'ın hayatını anlatacak olan Garip Bülbül Neşet Ertaş filminin çekimleri 27 Haziran Pazartesi günü başlıyor. Neşet Ertaş'ın filmini ilgi şimdiden yoğun. Neşet Ertaş filmi oyuncuları da vatandaşlar tarafından merak ediliyor ve arama motorunda yoğun bir şekilde araştırılıyor. Peki, Neşet Ertaş filminin başrolü kim olacak? Bektaş dolu kimdir? Bektaş dolu Neşet Ertaş'ı mı oynayacak?
 

Bektaş Dolu kimdir, kaç yaşında?

Bektaş Dolu 22 yaşındadır ve Kırklareli'de dünyaya gelmiştir. Hayatı ile ilgili çok fazla bilgi bulunmayan Bektaş dolu, Neşet Ertaş'ın hayatını anlatacak olan Garip Bülbül Neşet Ertaş filminde Usta sanatçının gençlik yıllarını canlandıracak.

Bektaş Dolu aynı zamanda Neşet Ertaş ve Mahsuni Şerif'in izinden ilerlemektedir konserlerinde bu sanatçıların eserlerine yer vermektedir. Hayranlarına Kızılırmak, Ana Yok baba yok Gurbet, " N'olu Ağlama" gibi şarkıları ile ulaşan Bektaş dolu, film projesi ile de geniş hayran kitlesine ulaşacak gibi görünüyor.
 

Neşet Ertaş filmi ne zaman çekilecek?

Uzun zamandan beri konuşulan ve çalışmaları devam eden Neşet Ertaş filminin çekimleri başlıyor. Usta sanatçı Neşet Ertaş'ın hayatını anlatacak olan filmin çekimleri 27 Haziran Pazartesi gününden itibaren Start verecek. Filmde Neşet Ertaş'ın gençlik yıllarını genç oyuncu Bektaş dolu canlandıracak.