Belgesiz, şartsız, koşulsuz TC kimlik numaranızda bu sayılar varsa hesaplarına 31.000 TL onay veriliyor

TAKİP ET

Vatandaşların nakit problemlerine bankalar derman olmaya devam ediyor. Bu anlamda özel bankalarda adım atıyor. TC kimlik numaranızda bu sayılar varsa hesaplarına 31.000 TL onay veriliyor

Reklam
Reklam

Belgesiz, şartsız, koşulsuz TC kimlik numaranızda bu sayılar varsa hesaplarına 31.000 TL onay veriliyor. Denizbank resmi web internet sayfası ile sosyal medya hesapları üzerinden oluşturulan son dakika açıklamasına göre vatandaşlara 31.000 TL miktarında tüketici kredisi verilebilecek ve bu tüketici kredisinin taksit ödemeleri ise 90 gün sonra başlayacak. 

Gelir belgesi, kefil yok! Tam 20.000 TL sadece bir sözünüze hesaba geçiyor! İki bankadan nakit sıkıntısı olanlar için az önce müjde geldi!


SGK-SSK ve Bağkur'lu emeklilerin cepleri dolacak! O banka para vereceğini bugün açıkladı! Son tarih uyarısı geldi


Vakıfbank açıklama yaptı! 5 gün süresince 50.000 TL ödeme yapacak! Bankadan açıklama son dakika haberi olarak geldi


18.000 TL banka İBAN numarasına ve hesap numaralarına ödemeler başladı aman fırsatı kaçırmayın!




 

Şimdi alın Ağustos'ta ödemeye başlayın! 


Türkiye'nin en mühim özel bankaları arasında yer alan Denizbank doğrultusundan oluşturulan son dakika açıklamasına göre vatandaşlara gereksinimlerinin olması durumunda 31 bin TL tutarında gereksinim kredisi sunulacak ve 3 sene bağlamında taksit alternatifi ile geri ödeme işlemleri gerçekleştirilecek.

Denizbank doğrultusundan daha evvel verdiği rastgele bir kredi de 31 bin TL'den daha çok bir rakam meydana çıkması durumunda en çok 36 aylık vade alternatifi sunuluyor.



Denizbank doğrultusundan başlatılan kampanya tarafında yurttaşların nakit problemlerini gidermek hedefiyle alacakları 31.000 TL tutarında tüketici kredisinden faydalanmaları durumunda 36 aylık vade alternatifi sunulacak ve bu sayede ilk taksit ödemeleri ise 3 ay sonra başlayacak.