Bella Hadid'in Müslümanlık açıklaması olay oldu

TAKİP ET

Filistin asıllı ABD vatandaşı dünyaca ünlü model Bella Hadid, Müslümanlık açıklaması ile olay oldu. Bella Hadid, Müslüman kültüründe büyümüş olmayı çok istediğini belirterek, içindeki Filistinliyi çok özlediğini ve bunun da kendisini yalnızlığa ittiğini dile getirdi.

Reklam
Reklam

Şu sıralar ilk oyunculuk deneyimi için hazırlanan Filistin asıllı ABD’li model Bella Hadid, Filistin ve Müslümanlık ile ilgili yaptığı açıklamalarla olay oldu. GQ dergisine röportaj veren Bella Hadid, anne ve babasının 4 yaşındayken boşanması nedeniyle babasından ayrıldığını ve böylece Filistin kökeninden de uzaklaştığını dile getirdi.

MÜSLÜMAN BİR GENÇ KIZI CANLANDIRACAK

Yakında başlayacak olan Ramy isimli bir dizide Müslüman bir genç kızı canlandırmaya hazırlanan 25 yaşındaki model, yaptığı açıklamada Müslüman kültüründe büyüyebilmeyi çok istediğini söyledi. Bella Hadid açıklamasının devamında, “Uzun süre içimdeki Filistinliyi çok özledim ve bu beni yalnızlığa itti" dedi.

FİLİSTİN'E DESTEĞİNİ HER FIRSATTA GÖSTERDİ

Dünyaca ünlü model Bella Hadid Filistin'e olan desteğini her fırsatta hem sosyal medyada hem de sade gösterdi. Yeni dizisi Ramy’nin setinde kendisine "Özgür Filistin" yazılı bir tişört hediye edildiğini söyleyen güzel model, onu görünce çok duygulandığını da sözlerine ekledi.