Ben Bu Cihana Sığmazsam dizisinden ilk kareler yayınlandı

TAKİP ET

Yeni sezonda ATV ekranlarında yayınlanacak olan Ben Bu Cihana Sığmazsam dizisinden ilk kareler yayınlandı. Oktay Kaynarca'nın başrolünü üstlendiği dizinin ilk görüntüleri sosyal medyada olay yarattı.

Reklam
Reklam

Yeni sezonda ATV ekranlarında başlayacak olan ve büyük ses getiren Ben Bu Cihana Sığmazsam dizisi için heyecan dorukta. Oktay Kaynarca ve Onur Tan’ın proje tasarım ve genel hikayesini üstlendiği dizi yapımcılığını da yine Oktay Kaynarca'nın ortağı olduğu Güzel Adamlar Medya üstleniyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Onur Tan oturuyor. Senaryoyu ise Yusuf Reha Alp, Mahinur Ergun ve Alican Yaraş kaleme alıyor. Aylardır hazırlıkları devam eden ve yeni sezonun en iddialı yapımları arasında gösterilen dizi çekimleri başladı ve ilk karelerde geldi.

ATV’de yeni sezonun iddialı yapımları arasında olmaya aday olan Ben Bu Cihana Sığmazsam dizisi aksiyon ve macera severlerin ilgisini çekecek gibi görünüyor. Oktay Kaynarca'nın eski bir askere hayat verdiği dizide aynı zamanda tutkulu aşklar ve aile hikayeleri de göz önüne serilecek. Çekimlerin başlaması ile birlikte yayınlanan ve Oktay Kaynarca'nın da içinde bulunduğu yeni görüntüler izleyicilerde merak ve heyecan uyandırmayı başardı.


 

Setten ilk görüntüler paylaşıldı

Ben Bu Cihana Sığmazsam dizisinin çekimleri İstanbul'da başladı. Çekimlerin burada tamamlanmasının ardından hikayenin yurtdışında geçecek olan bölümlerini çekilmesi için Semerkant ve Buhara’ya gidileceği öğrenildi. Ben Bu Cihana Sığmazsam dizisi yeni sezonda ATV’de izleyici karşısına çıkacak.

 

Ben Bu Cihana Sığmazsam oyuncuları kimler?

Yeni sezonda ATV’de başlayacak olan Ben Bu Cihana Sığmazsam dizisi geniş bir oyuncu kadrosuna da sahip. Yeni sezonun en dikkat çekici yapımları arasında gösterilen dizinin başrollerinde Oktay Kaynarca, Ebru Özkan, Pelin Akil, Ali Seçkiner Alıcı, Hakan Karahan, Erkan Sever, Ragıp Savaş, Gülenay Kalkan Ünlüoğlu, Eren Vurdem, Aslı Sevi, Kerem Kupacı, Ziya Kürküt, Pelin Uluksar, Mina Derman, Batuhan Sezer, Değer Alp, Başak Kıvılcım Ertanoğlu, Burcu Binici, Ömer Kurt Veri Mert Kırlak, Ahmet Yıldırım, Tanıl Yöntem, Doruk Öztürk, Osman Albayrak, Melisa Duru Ünal, Aylar Maleyava, Hanbey Oğuzhan Çoban Ve Işıl Yücesoy yer alıyor.


 

Ben Bu Cihana Sığmazsam dizisi konusu ne?

Ben Bu Cihana Sığmazsam dizisinde Oktay Kaynarca'nın Hayat verdiği Cezayir karakteri güçlü ve köklü bir aileden geliyor. Türk Devleti için çalışan ve sabotaja kurban giden bir ağabeyi olan Cezayir onun intikamını almak için Askerliğe başlıyor.