Benekli Ayhan kimdir? Benekli Ayhan gerçek ismi ne? Benekli Ayhan neden gündem oldu??

TAKİP ET

Sosyal medyanın gündeminde yer alan Benekli Ayhan ismi vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Bugün sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasında en üst sıralara yerleşen bu başlık vatandaşların dikkatini çekti. Gündem olan başlıkla ilgili araştırmalar başladı. Benekli Ayhan'ın kim olduğunu ve neden gündem olduğunu merak edenler konu hakkında araştırmalarını sürdürüyor.

Reklam
Reklam

Sosyal medyanın gündeminde yer alan Benekli Ayhan ismi vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Bugün sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasında en üst sıralara yerleşen bu başlık vatandaşların dikkatini çekti. Gündem olan başlıkla ilgili araştırmalar başladı. Benekli Ayhan’ın kim olduğunu ve neden gündem olduğunu merak edenler konu hakkında araştırmalarını sürdürüyor. Sosyal medya fenomeni olan Benekli Ayhan bugün yine gündemde en üst sıralarda yerini aldı. Yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren ve YouTube kanalında binlerce abonesi bulunan Benekli Ayhan’ın bugün yeniden gündem olmasının ardından hayatı merak konusu oldu. Peki, Benekli Ayhan kimdir? Benekli Ayhan neden gündem oldu? Benekli Ayhan’a ne oldu? Benekli Ayhan’ın gerçek ismi nedir? İşte detaylar…

Benekli Ayhan Kimdir? 

Bugün sosyal medya üzerinde en çok konuşulan konuların başında gelen Benekli Ayhan’ın hayatı bir kez daha merak konusu oldu. Twitter’da ‘Benekli Ayhan’ etiketiyle binlerce paylaşım yapılırken vatandaşlar ‘Benekli Ayhan kimdir?’ sorusuna yanıt aramaya başladı. Benekli Ayhan ismiyle tanınan sosyal medya fenomeni Ayhan Koç, aslen Sivaslıdır ve Ankara’da yaşamını sürdürmektedir. Ankaragücü taraftarı olarak bilinen Koç, evli ve 3 çocuk babasıdır. 



Benekli Ayhan Nasıl Fenomen Oldu?

Ankaragücü taraftarı olan Ayhan Koç, kendisine ‘Benekli’ lakabının nereden geldiğini anlattı. Lakabın kendisine nasıl takıldığından bahseden Koç, ‘Ankaragücülü kardeşlerim var. Taraftarlar bize benekli sırtlanı yakıştırmış. Süper Lig’e çıkacağımız zaman röportaj yapılıyor, kimse konuşmuyor. Ben de hayvan gibi, sırtlan gibi röportaja girdiğim için bu lakap bana takılı kaldı’ ifadelerini kullandı. Telefonuna TikTok uygulamasını indirmeden ünlü oldum ifadelerine yer veren fenomen, Ankara Çankaya’da bir gecekonduda dünyaya geldiğini, gecekonduda büyüdüğünü ve çok parası olduğunda bir villa alacağını söylemişti.