Benfica Ajax maç özeti ve golleri izle | Exxen Benfica Ajax youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Benfica Ajax maç özeti ve golleri izle, Exxen Benfica Ajax youtube geniş özeti ve maçın golleri, Benfica Ajax özet Exxen, Benfica Ajax maçı özeti için yapılması gerekenler haberimizde...

Reklam
Reklam

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Benfica Ajax ile bugün sahasında karşı karşıya gelecek. Portekiz Ligi’nde şampiyonluk yarışından kopan ve son oynadığı maçta deplasmanda Boavista ile 2-2 berabere kalan Benfica Ajax ile bu gece oynayacağı maçı kazanarak taraftarını sevindirmek istiyor. Öte yandan Hollanda Ligi’nde yoluna emin adımlarla devam eden ve Devler Ligi’nin en golcü ikinci takımı olan Ajax ise Benfica deplasmanında mutlak galibiyet hedefliyor. utbol severler ise Benfica Ajax maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul ediyor. 
Benfica Ajax Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?
UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda oynanacak olan Benfica Ajax maçı bugün TSİ 23.00’te Estadio da Luz’da gerçekleşecek. Bu önemli karşılaşma maç saatinden itibaren Exxen platformunda canlı olarak futbol severlerle buluşacak. Benfica Ajax maçında Slavco Vincic düdük çalacak.
Benfica Ligin Acısını Devler Ligi ile Telafi Etmek İstiyor
Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında bugün evinde Ajax’ı konuk edecek olan Benfica Portekiz Ligi’nde Porto ve Sporting Lizbon’un gerisinde kalarak büyük hayal kırıklığı yarattı. Lizbon ekibi Ajax karşısında kazanarak ligde aldığı başarısız sonuçları Devler Ligi ile telafi etmek istiyor. Benfica’da maç öncesi 4 eksik bulunuyor. Ev sahibi ekipte Verissimo, Seferovic, Pinho ve Almeida zorlu Ajax karşılaşmasında forma giyemeyecek.
Ajax Golcülerine Güveniyor 
Devler Ligi’nde bu akşam Benfica deplasmanına çıkacak olan Ajax golcüleriyle bu maçı almanın planlarını yapıyor. Özellikle Fildişi Sahilli forvet Sebastian Haller’in başarılı performansı sayesinde gruptan çıkmayı başaran Ajax Benfica deplasmanında avantajlı bir skor alma peşinde olacak. Konuk ekipte maç öncesi 3 eksik bulunuyor. Ajax’ta Stekelenburg, Brobbey ve Klaiber zorlu deplasmanda forma giyemeyecek.
Benfica - Ajax muhtemel 11'ler:
Benfica: 
Vlachodimos, Lazaro, Otamendi, Vertonghen, Grimaldo, Rafa, Weigl, Taarabt, Everton, Gonçalo Ramos, Darwin
Ajax: Pasveer, Mazraoui, Schuurs, Martinez, Blind, Alvarez, Gravenberch, Berghuis, Antony, Tadic, Haller
Benfica Ajax maçı özeti için tıklayınız

Benfica Ajax Benfica Ajax özet exxen UEFA Şampiyonlar Ligi son 16