Bensu Soral ve Hakan Baş, 2022'yi Paris'te karşıladı

TAKİP ET

Bir süredir ayrı olan ve boşanacakları yönünde haklarında haberler çıkan Bensu Soral ile Hakan Baş'ın aralarındaki buzları erittiği ve yeni yılı birlikte Paris'e giderek orada karşıladıkları öğrenildi.

Reklam
Reklam

2018 yılında muhteşem bir düğünle hayatlarını birleştiren ünlü oyuncu Bensu Soral ile iş insanı eşi Hakan Baş arasında bir süredir sorunlar olduğu konuşuyordu. Evlilikleri arasında yaşanan krizler nedeniyle boşanacakları yönünde haklarında haberler çıkan çiftin evlerini bile ayırdıkları söylenmişti.


Evliliklerini kurtarmak ve yeniden şans vermek için uğraştıkları yönünde yapılan açıklamalar sonrası ünlü çiftin aralarındaki buzları erittiği ve birlikte tatile çıktıkları öğrenildi.


PARİS'E GİTTİLER!

Ünlü oyuncu Bensu Soral ve eşi Hakan Baş'ın yeni yılı karşılamak için birlikte Paris'e gittikleri ortaya çıktı. Oradaki dostlarıyla keyifli vakit geçiren çiftin yeniden bir araya gelmesi yakınlarını oldukça fazla sevindirirken tekrar bir arada olmanın mutluğunu yaşayan çiftin birlikte yer aldıkları fotoğraflar ise sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Soral ve Baş çifti, bu paylaşımla birlikte evliliklerine yeniden şans verdiklerini herkese duyurdu.


 

bensu soral hakan baş yeni yıl