Benzin ve motorine okkalı zam sonrası harekete geçildi! 5 gün içerisinde başvuran herkese, 75 TL'lik akaryakıt indirimi tanımlanacak!

TAKİP ET

Benzin ve motorine kallavi zamlar gelmeye devam ederken sürücüler bu duruma oldukça sitem ediyor. Akaryakıt litre fiyatları 25 T'ye dayanmış durumda. Bu anlamda güzel bir haber geldi. 5 gün içerisinde başvuran herkese, 75 TL'lik akaryakıt indirimi tanımlanacak!

Reklam
Reklam

24 Şubat tarihinde başlamış olan Rusya- Ukrayna savaşından sonra giderek zamlanan akaryakıt fiyatları, otomobil sahiplerinin bütçelerini aşmaya başladı. Bu noktada döneme giren Ziraat Bankası, sadece kendi müşterilerini içine alan yeni bir akaryakıt kampanyası geliştirdiğini duyurdu. 


 

Ziraat Bankası Akaryakıt Kampanyası Vatandaşları Mest Etti! 


Benzin ve motorine okkalı zam sonrası harekete geçildi! 5 gün içerisinde başvuran herkese, 75 TL'lik akaryakıt indirimi tanımlanacak! Ülkemizin en mühim kamu bankalarından biri olarak hizmet vermeye devam eden Ziraat Bankası, yeni dönemde Rusya- Ukrayna savaşının çıkmasına bağlı olarak arka arkaya zam alan akaryakıt fiyatlarına rağmen müşterisinin yanısıra bulunduğunu duyurdu. Banka, sadece kendi müşterilerinin erişimine açık olan akaryakıt kampanyasına dair ayrıntıları paylaştı.

Ziraat Bankası doğrultusundan tasarlanmış olan akaryakıt kampanyasına göre 4 değişik günde 300 TL ve üzeri tutarlarda akaryakıt harcaması yapan sahip olunan müşterilere, 75 TL tutarında Bankkart Lira hediyesinin tanımlanacağı bilgi kapasitesi kaydedildi. 


 

Ziraat Bankası Akaryakıt Kampanyası Koşulları


Ziraat Bankası, geliştirmiş bulunduğu 75 TL lira kazanımlı akaryakıt kampanyasının kullanım koşullarını belirledi. Buna göre banka alakalı kampanya şartlarını şu şekilde sıraladı:

·    Kampanya 15 Nisan- 31 Mayıs tarihleri arasında geçerlidir. 

·    Kampanyanın döneme girebilmesi amacıyla akaryakıt harcamalarının Bankkart’lar ile yapılması ve söz hususu POS’un Bankkart POS cihazı olması gerekmektedir.

·    Bir müşterinin aniden çok karta sahip olması, kampanyadan defalarca yararlanabileceği anlamını taşımamaktadır. Kampanya kartlara değil, vatandaşlara tanımlanmaktadır. Bu bağlamda müşteri, kampanyadan sadece bir kere 75 TL tutarında Bankkart Lira kazanabilmektedir. 



·    Aynı gün amacıylade oluşturulan akaryakıt harcamalarından sadece ilki kampanya kapsamında değerlendirilir. 

·    Bankkart Genç, Bankkart, Bankkart Başak ve Bankkart Business sahipleri, kampanyadan yararlanabilirler. Kampanya bedava Bankkart sahiplerini kapsamamaktadır. 

·    Yalnızca asıl kart sahipleri kampanyadan yararlanabilir.

·    Ek kart ile oluşturulan akaryakıt harcamaları, asıl kart sahibi müşterinin hesabına yansıyacaktır.

·    Kampanya kapsamında kazanılan Bankkart Liralar, 10 Haziran tarihinde asıl kartlara yüklenecektir. 

·    Asıl kart ile oluşturulan iptal/iade işlemleri ve başka işlemler kampanya kapsamında değerlendirilmemektedir. 

·    İptal ve iade işlemleri, Bankkart Lira kazanımlarının hesaptan geri alınmasına sebep olacaktır. Liraların kullanılmış olması halinde ise iade alınacak olan tutar, ekstre borcuna yansıtılacaktır.