Benzin ve motorine zam bekleniyor

TAKİP ET

Akaryakıt fiyatları değişiyor. Brent Petrol fiyatlarında yaşanan artış benzin ve motorin fiyatlarına zam gelmesine sebep oldu. 5 Ekim çarşamba gününden itibaren benzin ve motorin grubunda artış yaşanacak.

Reklam
Reklam

Akaryakıt fiyatlarında rüzgar tersine döndü. Türkiye'de akaryakıt fiyatlarının belirlenmesinde etkili olan brent petrol fiyatları yükselmeye başladı. Bu gelişmenin ardından benzin ve motorinde zam beklentisi oluştu. Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre 5 Ekim tarihinden itibaren geçerli olmak üzere benzin ve motorin grubuna zam yapılacak. Akaryakıt zam haberleri son dakika gelişmeleri…

Benzin ve motorine zam geliyor

Akaryakıt fiyatları güncelleniyor. Brent petrolün varil fiyatının da yaşanan artış sonrasında benzin ve motorin grubuna zam bekleniyor. Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre 5 Ekim Çarşamba gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzinin litresine 62 kuruş motorinin litre fiyatına ise 1 lira 10 lira zam gelecek.

Yakıt fiyatlarında ibre tersine döndü

Brent petrolün varil fiyatı geçtiğimiz haftalarda düşüş eğilimine girmiş 80 dolara kadar gerilemişti. Ancak yeni haftanın gelmesi ile birlikte brent petrol fiyatları yeniden yükselmeye başladı. Uzun zamandan beri kesilen zam haberleri de böylece yeniden ortaya çıktı.