Benzine yapılması planlanan 96 kuruşluk zam iptal edildi

TAKİP ET

Akaryakıt fiyatları ile ilgili yeni bir son dakika kararı daha geldi. Sektör kaynakları benzin fiyatlarına bu geceden itibaren geçerli olmak üzere 96 kuruş zam yapılacağını duyurmuştu. Ancak gelen son dakika haberine göre benzine yapılması planlanan 96 kuruş zam iptal edildi.

Reklam
Reklam

Akaryakıt fiyatları ile ilgili geçtiğimiz hafta sevindiren gelişmeler yaşanmış üst üste benzin, motorin LPG'ye indirim gelmişti. Ancak dolar kurunun yeniden yükselişe geçmesi ile birlikte bugün benzin fiyatlarına zam haberi verildi. Sektör kaynakları 6 Temmuz gününden itibaren geçerli olmak üzere benzin fiyatlarına 96 kuruşluk zam yapılacağını duyurmuştu. Akaryakıt fiyatları son dakika gelişmesi yaşandı.
 

Benzine yapılacak zam iptal edildi

Akaryakıt fiyatları ile ilgili gelen son dakika haberine göre bu geceden itibaren benzine yapılacak olan 96 kuruşluk zam iptal edildi. Yani benzin, motorin ve LPG fiyatlarında herhangi bir değişiklik yapılmayacak. Ancak Dolar kuru hala yükselişine devam ediyor. Yani önümüzdeki günlerde yeniden akaryakıt fiyatlarında artış yaşanabilir.
 

Güncel akaryakıt fiyatları

İstanbul'da motorin litre fiyatı 26,69 liradan satılıyor.
Benzinin litresi ise ortalama 25,20 liradan satılıyor.
LPG litre fiyatı indirimin 10,70 liradan satılıyor.